Pelkistettyä ja kotimaista pienellä twistillä. Siinä lähtökohdat, kun helsinkiläinen Annika ideoi uuden kotinsa keittiötä. Hyvän palvelun perässä hän oli valmis matkustamaan suunnittelutapaamiseen Turkuun asti.

”Kyl maar uskallan suositella tuota Unique Homea jos olet keittiötä ostamassa. He vetivät pidemmän korren mun keittiöfirmavertailussa hemmetin hyvällä ja mukavalla palvelulla ja todella ratkaisukeskeisellä meiningillä”

”Edellisestä remontista opimme että keittön asennustyössä se halvin asentaja ja omat apukädet eivät välttämättä olekaan lopulta todellakaan se edullisin ratkaisu. Nyt otimme koko asennustyönkin tuolta Unique Homesta. Ja kyllä tuli hyvä.”

Näin kirjoittaa Vihreä talo -nimisessä blogissaan Annika, jonka uusi koti sai keväällä 2019 Unique Home -keittiön. Olohuoneen yhteydessä sijaitsevasta tilasta haluttiin mahdollisimman kalustemainen ja vähäeleinen, joten yläkaapit jätettiin pois ja kaikki mahdolliset laitteet integroitiin ovien taakse. Mattamustat Fenix ntm -ovet saavat lapsiperheeltä kiitosta, sillä ne pysyvät nanolaminaattipinnan ansiosta vaivatta siisteinä. Armollinen lialle on myös upea terrazzo-työtaso, jonka Annika tilasi suoraan valmistajalta. Vastaavaa löytyy myös Unique Homen valikoimista kvartsitasona.

Keittiön suunnitteli Annikan toiveiden pohjalta myyntipäällikkömme Mika, ja asennuksesta huolehti oma tiimimme.

Kuva lainattu Annikan blogista.

Mustat pinnat ovat aika armottomia lialle, pölylla ja sormenjäljille. Mattapintainen nanolaminaatti hylkii kuitenkin sormenjälkiä ja on helppo puhdistaa.