Skip to main content

Keittiö- ja wc-hanat

Hanavaihtoehtojen äärellä olo on nykyään kuin karkkikaupassa. Voit valita omat suosikkisi puhtaasti ominaisuuksien tai yhtä hyvin värin ja designin perusteella. Keittiö- ja wc-hanamallistoihin pääset tutustumaan myymälässämme.

Keittiöhanat

Unique Homen valikoimista löydät laadukkaat hanat sekä apk-liitännällä että ilman. Edustamme monia eri merkkejä, joten vesipisteellesi on tarjolla esimerkiksi Tapwell-, Lapetek- ja Oras-hanamalleja. Tilavassa myymälässämme pääset tutustumaan moniin erilaisiin keittiötoteutuksiin.

Hanat ovat nykyään kaikkea muuta kuin tylsiä. Muotojen lisäksi niissä leikitellään erilaisilla pintakäsittelyillä. Teräs ja kromi ovat ne kenties perinteisimmät ja aikaa kestävimmät valinnat, mutta trendikäs sisustaja säväyttää metalliväreillä. Löydät valikoimistamme esimerkiksi ruusukullalla, messingillä tai mustalla kromilla päällystettyjä hanamalleja. Mikä parasta, samoja materiaaleja on tarjolla myös altaisiin, joten valintoja on helppo tehdä koripohjaventtiiliä myöten sävy sävyyn.

Ulkonäön lisäksi hanavalinnassa on syytä kiinnittää huomiota toiminnallisuuteen. Jos kokkaat ja tiskaat paljon kotona, arvostat luultavasti erilaisia ominaisuuksia kuin hän, joka avaa hanan vain valuttaakseen vettä juomalasiin. Ulosvedettävä juoksutusputki tekee hanasta monipuolisen apurin keittiössä, sillä sen avulla on helppo huudella niin altaan reunat kuin esimerkiksi leveät uunipellit. Tätä mainiota ominaisuutta on nykyään tarjolla moneen eri hanamalliin.

Keittiöhanat soveltuvat käytettäväksi myös kodinhoitotiloissa. Omat tarpeesi sanelevat, millainen malli toimii pyykkihuollon yhteydessä parhaiten.

Kuvissa näet esimerkkejä asiakkaidemme vesipisteiltä. Tule ja tutustu hanamalleihin lähemmin myymälässämme!

WC-hanat

Saisiko olla mattamustaa, pronssia, messinkiä vai jotain muuta? Kaukana ovat ne ajat, kun kaikki pesuallashanat näyttivät samanlaisilta. Kaunis muotoilu kuuluu nykyään itsestäänselvästi myös kylpytiloihin. Viimeistele siis wc-kalustuksesi kokonaisuuteen sopivalla hanalla ja soinnuta se yhteen vaikka allaskalusteen vetimien kanssa. Unique Homen valikoimista löydät pesuallashanoja sekä käsisuihkulla että ilman. Myymälämme wc-kalustetoteutusten yhteydessä on esillä runsaasti hanamalleja.