Skip to main content

Altaat

Meiltä löydät laadukkaat altaat kotisi kaikille vesipisteille. Edustamme monia eri laatumerkkejä, joten vaihtoehdot eivät hetkessä kesken lopu. Koska myymälämme on poikkeuksellisen tilava, olemme saaneet esille hyvän kattauksen mallialtaita.

Keittiöaltaat

Keittiöaltaissa perinteinen teräs on saanut rinnalleen monia muita vaihtoehtoja. Erityisen suosittuja ovat komposiittimateriaalit, joita löytyy eri sävyin ja ominaisuuksin monen allastoimittajamme valikoimista. Rst-altaat eivät silti nekään ole kadonneet mihinkään, ja esimerkiksi Stalan teräksiset pesupöydät on helppo mitoittaa kalustukseesi sopiviksi. Käyttotarkoitus sanelee pitkälti valintoja, sillä esimerkiksi ahkera käsintiskaaja saattaa arvostaa vesipisteellä erilaisia asioita kuin hän, jolle on tärkeintä, ettei allasmateriaali naarmuunnu.

Messinki, kupari ja metallivärit kiiltävät nykyään hanojen ja vetimien lisäksi myös altaissa! Tämä ilahduttaa erityisesti sisustajia, jotka suosivat sävy sävyyn -toteutuksia. Jopa koripohjaventtiilejä on nykyään tarjolla monessa eri sävyssä.

Sävyvalikoima, räätälöintimahdollisuus ja erilaiset upotusvaihtoehdot takaavat, että löydät valikoimistamme juuri sen sopivan altaan. Omat käyttötottumuksesi sanelevat, kaipaatko vesipisteellesi yhtä isoa, kahta pienempää tai vaikka laskutasollista allasta. Esimerkkitoteutuksiin tutustut parhaiten myymälässämme, jossa saat myös asiantuntevaa palvelua valintojesi tueksi.

Wc-altaat

Sopivan altaan valinta on arjen sujuvuuden kannalta wc- ja kylpytiloissa ihan yhtä tärkeää kuin keittiössä tai kodinhoitohuoneessa. Vakiokokoisten vaihtoehtojen lisäksi voit tilata meiltä erikoismittaisia altaita esimerkiksi komposiittimateriaalista toteutettuina. Tule ja ihastu vaikka saumattomiin HI-MACS-allastasoihin, joihin ei lika pääse kertymään. Meiltä voit tilata myös suomalaisen Woodion innovatiivisia puukomposiittialtaita monessa eri mallissa ja sävyssä. Löydät esimerkkialtaan ja materiaalimallit myymälästämme.

Mikäli kylppärissäsi on aina ruuhkaa aamu- ja iltatoiminen aikaan, miten olisi kaksi allasta rinnakkain? Myymälämme ”spa-osasto” tarjoaa inspiraatiota lukuisten eri toteutusten muodossa. Tule ja tutustu!