Hanat ja altaat

Hana- ja allasvaihtoehtojen äärellä olo on nykyään kuin karkkikaupassa. Voit valita omat suosikkisi puhtaasti ominaisuuksien tai yhtä hyvin värin ja designin perusteella.

Unique Homen valikoimista löydät laadukkaat hanat ja altaat kaikkiin kotisi tiloihin. Edustamme monia eri laatumerkkejä, joten vaihtoehdot eivät helposti kesken lopu.

Mikä sitten on nykyään in? Keittiön ja kodinhoitotilojen altaissa perinteinen teräs on saanut haastajan erilaisista komposiittimateriaaleista. Sävyvalikoima ja erilaiset upotusvaihtoehdot takaavat, että löydät valikoimistamme työtasosi pariksi sopivan altaan. Omat käyttötottumuksesi sanelevat, kaipaatko vesipisteellesi yhtä isoa, kahta pienempää tai vaikka laskutasollista allasta.

Hanat ovat nykyään kaikkea muuta kuin tylsiä.  Muotojen lisäksi niissä leikitellään erilaisilla pintakäsittelyillä. Teräs ja kromi ovat ne kenties perinteisimmät ja aikaa kestävimmät valinnat, mutta trendikäs sisustaja valitsee nyt jotain säväyttävää. Tapwellin valikoimista löydät esimerkiksi ruusukullalla, messingillä tai mustalla kromilla päällystettyjä hanamalleja.