Skip to main content

Kylpyhuoneen kaapit

Kylpyhuoneen kaappi

Hinta vai laatu edellä? Tyylikkään ilmeen voit luoda kylpytiloihin monella tavalla ja monilla eri budjeteilla. Kanssamme kalustat aina kotimaisesti ja kaikki toiveesi huomioiden. Valitse makusi mukaan allaskalusteeseen vetolaatikoita, peilikaappi ja vaikka korkea komero tuomaan säilytystilaa. Unique Home -ratkaisuilla saat käytettävissä olevista neliöistä parhaan mahdollisen hyödyn irti, sillä valmistamme kylpyhuoneen kaappien rungot ja ovet mittavapaasti.

Haluamme auttaa sinua kalustamaan kotisi helposti, joten valikoimastamme löydät Unique Home -kaapistojen kumppaniksi monet laadukkaat oheistuotteet, kuten pesualtaat ja hanat.

Toimiva kylpyhuone huomioi tarpeesi ja tottumuksesi

Onnistunut kylpyhuonekalustus tarjoaa riittävästi tilaa sekä säilytykselle että pesuhetkille. Lisäksi se huomioi oikean valaistuksen, jotta myös kaunistautumishetket sujuvat helposti. Suunnittelemme ja valmistamme kalustekokonaisuuden aina asiakaslähtöisesti, budjettiasi ja tarpeitasi kuunnellen.

Tiettyihin tiloihin istuvat hyvin vakiomittaiset kaapistot, mutta etenkin niukoissa neliöissä mittavapaa valmistuksemme tuottaa usein tehokkaimman lopputuloksen. Valmistamme kylpyhuoneessa tarpeelliset kaapistot sekä standardi- että erikoismitoilla. Hyödynnetään yhdessä kaikki millimetrit!

Mikä materiaali sopii kylpyhuoneeseen?

Moni keittiön puolelta tuttu materiaali sopii käytettäviksi wc-kalusteissa ja usein myös kylpyhuoneen kaapeissa. Puupohjaiset materiaalit eivät kuitenkaan pidä kastumisesta, mikä on syytä huomioida etenkin suihkun läheisyydessä tai jos vesi pääsee valumaan aina altaan reunojen yli.

Erilaiset pinnat sietävät kosteutta eri tavoin, ja esimerkiksi kalvopinnoitteiset ovet saattavat olla maalipintaa parempi valinta kylpytiloihin. Oman tuotantomme valmistamiin kalusterunkoihin ja oviin voit valita materiaaliksi myös kestävän korkeapainelaminaatin. Kysy lisää suunnittelutapaamisessa!

Peilikaappi vai valopeili?

Kylpyhuoneessa meikataan, laitetaan hiuksia ja nypitään kulmakarvoja. Siksi tila vaatii yleensä hyvän peilin sekä riittävän valaistuksen. Tarjoamme sekä erilaiset peilikaapit, valopeilit että erilliset led-tuotteet kylpyhuoneesi yhteyteen. Suunnittelutapaamisessa pääset käymään kalustemyyjämme kanssa läpi erilaiset tuotteet. Sekä peileihin että peilikaappeihin on tarjolla eri kokoja ja muotoja. Kokeile vaikka pyöreää pehmentämään tilan ilmettä!

Peilikaappi on tärkeä osa kylpyhuoneen säilytystä

Tilava peilikaappi pitää purkit ja purnukat järjestyksessä. Samalla se tuo lisää tarpeellista säilytystilaa kylpytiloihin, joissa pelkkä allaskaappi tai -laatikosto ei riitä. Tarjomme sekä vakiokokoiset että mittavapaat peilikaapit osaksi kalustekokonaisuuttasi.

Valopeilit monessa koossa ja mallissa

Oikein sijoitettu peili tai peilikaappi luo tunteen avarasta tilasta. Tämä kannattaa huomioida etenkin niukoissa neliöissä. Tarjoamme kylpyhuoneeseen sopivia valopeilejä ja eri tavoin toteutettuja peilikaappeja.

Kodinhoitopiste osana kylpyhuonekalustusta

Läheskään kaikissa kodeissa ei ole erillistä kodinhoitohuonetta. Mikäli kylpyhuoneessa riittää sopivasti tilaa, pyykkipiste on usein helppo sijoittaa sen yhteyteen. Kokeneet kalustemyyjämme osaavat suunnitella kokonaisuuden, joka huomioi tilan monitoimisen roolin. Kaapit, tasotila, allas, hana ja muut yksityiskohdat kannattaa valita huolella, jotta ne palvelevat myös kodinhoidon tarpeissa.

Viimeistele kaappi vetimillä!

Pienet mutta silti tärkeät yksityiskohdat vaikuttavat yllättävän paljon kalustuksesi ilmeeseen. Persoonallisuutta kaikkien tilojen kaapistoihin saat vetimillä. Voit valita makusi mukaiset nupit tai kahvat laajasta valikoimastamme. Saatavilla on monia eri materiaaleja ja muotoja. Vetimetön ilme puolestaan toteutuu ponnahdussaranoiden avulla tai vähäeleisillä vedinuraovilla.

Kalusta kanssamme kotimaisesti

Unique Home -kalusteet valmistuvat vastuullisesti suomalaisella työllä. Valmistamme allaskalusteiden rungot, laatikot sekä levyovet omassa tuotannossamme Turussa. Saatavilla on nopeaan toimitukseen parikymmentä kalusteoviin ja -runkoihin sopivaa levyväriä. Varastovalikoimaamme täydentää laaja tilausmallistomme. Olipa valintasi melamiini tai korkeapainelaminaatti, meidän kanssamme kalustat haluamillasi materiaaleilla kotimaisesti ja kotisi kokoisesti.

Peilikaapit, allaskalusteet ja valopeilit - tutustu myymälässämme

Kun kylpyhuone kaipaa remonttia tai lisää säilytystilaa, olet lämpimästi tervetullut asioimaan Turun Orikedolle ja suunnittelemaan kanssamme kotimaisia kalusteratkaisuja. Myymälässämme riittää tilaa, joten olemme saaneet esille monta erilaista mallikokonaisuutta ja esimerkkiä laajasta valikoimastamme.

Musta vai valkoinen allas? Kalusteoviin edullinen melamiini vai arvokkaampi puuviilu? Pyöreä vai kulmikas valopeili? Myymälässämme pääset tunnustelemaan materiaaleja, vertailemaan sävyjä ja kuulemaan tuotteiden ominaisuuksista. Lisäksi osaamme auttaa valitsemaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot.

Suunnitelmien mukaisesti

Onnistunut kylpyhuoneen kalustekokonaisuus syntyy ammattilaisen avulla. Tule ideoimaan kanssamme sopiva allaslaatikosto, peilikaappi tai korkea kaappi! Kalustesuunnittelijamme kanssa osaat valita sopivat materiaalit ja ottaa huomioon muut tärkeät tekijät, kuten riittävän säilytystilan.

Varaa aika suunnittelutapaamiseen kätevästi suoraan kotisivujemme kalenterista!