Skip to main content

Pesualtaat

Pesuallas ja wc-hana

Toimivan kylpyhuoneen tai wc-tilan suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa, sillä kalusteiden oikeat mittasuhteet ja käyttömukavuutta lisäävät toiminnot palkitsevat arjessa sujuvuutena.

Allaskaapiston ja peilikaapin lisäksi erityisesti oikeanlainen pesuallas ja hana tuovat tilaan toimivuutta – tyyliä unohtamatta. Valikoimistamme löydät myös valopeilit, vetimet ja muut kylpytilojen kalustamiseen tarvittavat tuotteet.

Oikeanlaisen pesualtaan valinta

Tarjoamme kylpyhuoneen ja wc-tilan kalustuksiin monia erityylisiä altaita. Sekä malja-altaan, tasoon upotettavan altaan että yhtenäisen allastason ystävä löytää valikoimastamme helposti suosikkinsa. Koska käyttömukavuus on arjessa tärkeää, tarjoamme malliltaan, kooltaan ja syvyydeltään erilaisia vaihtoehtoja monilta eri laatumerkeiltä. Tule ja tutustu saatavilla oleviin altaisiin sekä niiden ominaisuuksiin kalustemyyjämme avulla myymälässämme!

Tasoon upotettavat pesualtaat

Kun valitset kylpyhuoneesi allaskalusteeseen erillisen pöytätason ja siihen sopivan pesualtaan, pääset leikittelemään erilaisilla malleilla ja materiaaliyhdistelmillä. Tasoon upotettava pesuallas istuu monenlaisiin materiaaleihin ja luo kokonaisuudesta linjakkaan. Se on mahdollista kiinnittää vaikkapa kivitasoon tai massiivipuuhun.

Upotettava pesuallas voi olla yhtä hyvin valumarmoria, posliinia, terästä kuin jotakin komposiittia. Perinteinen valkoinen ei ole ainoa vaihtoehto, vaan meiltä löydät altaisiin myös tummia sävyjä, värikkäitä komposiitteja sekä pinnoitteilla aikaansaatuja metallivärejä, kuten messinkiä.

Malja-altaat

Tason päälle asennettava allas on näkyvässä roolissa kylpyhuoneessasi. Malja-altaat voivat olla muodoltaan pyöreitä, soikeita tai kulmikkaita. Sekä pieneen että isompaan tilaan löytyy sopiva allas laajasta valikoimastamme.

Malja-altaiden materiaali voi olla esimerkiksi valumarmoria, posliinia, terästä tai komposiittia. Myös värivalikoima on nykyään monipuolinen. Valitse makusi mukaan ja luo tilaan helposti haluamasi tyyli!

Tasoaltaat

Yhtenäisiä kylpyhuoneen allastasoja valmistuu valumarmorista, akryyli- tai polyesterikomposiitista sekä kivimateriaaleista. Saumattomuutensa vuoksi tasoaltaat on helppo pitää puhtaana, sillä ne eivät pääse keräämään likaa tavalliseen tapaan.

Valumarmorisiin allastasoihin on tarjolla sekä vakiokokoja että mahdollisuus räätälöityihin mittoihin. Solid Surface -komposiiteista, kuten Durat-, HI-MACS- tai Corian-materiaalista, valmistetut kokonaisuudet räätälöimme aina tilaan sopiviksi. Niihin löydät myös poikkeuksellisen laajan värivalikoiman.

Pesualtaiden materiaali ja väri

Valumarmori, kivi, posliini, emaloitu teräs vai jokin komposiittimateriaali? Modernit pesualtaat ovat kaikkea muuta kuin tylsiä. Voit valita niihin monta eri materiaalia ja sävyä. Valitse makusi mukaan ja saat kylpyhuoneesi heräämään eloon!

Erilaiset komposiittimateriaalit ilahduttavat valtavalla värivalikoimallaan. Suomalainen Durat hyödyntää uusiomuovia iloisen värisessä mallistossaan. Toinen ekologinen suomalaisinnovaatio on Woodio-komposiitti, joka sisältää massiivipuuta ja hartsia. Vedenkestävien Woodio-tuotteiden sävymallit löydät myymälästämme.

Uudenlaiset pinnoitetekniikat ovat tuoneet sekä pesualtaisiin että hanoihin lisää värivaihtoehtoja ja samalla myös kulutuskestävyyttä. Teräsaltaissa kiiltävät nyt PVD-pinnoitteen ansiosta esimerkiksi suositut metallisävyt messinki ja kulta.

Helpota aamuruuhkaa kahdella käsienpesupisteellä!

Kylpyhuoneeseen tulee helposti jonoa, kun koko perhe on lähdössä kotoa samoihin aikoihin. Jos allaskalusteen leveys sen sallii, kannattaa kenties harkita kahta rinnakkaista käsienpesupistettä. Näin aamutoimille tai iltapesuille mahtuu useampi perheenjäsen kerrallaan.

Tyylikkäät pesuallashanat kylpyhuoneeseen

Toimiva wc- tai kylpyhuonekalustus vaatii altaan kaveriksi oikeanlaisen hanan. Valinnassa kannattaa ottaa huomioon muutakin kuin väri ja malli, vaikka ulkonäkö tietysti tärkeää onkin. Esimerkiksi hanan korkeus on syytä valita allasmalliin sopivaksi, jotta vesi ei roisku pesuhetkinä ympäriinsä.

Edustuksessamme ovat monen eri laatumerkin hanat. Myymälässämme Turun Orikedolla on esillä erityisesti tyylikkäitä Tapwell-malleja. Meiltä tilaat kylpytilojasi kaunistamaan myös esimerkiksi Blanco-, Damixa- tai Oras-hanat.

Värikkäät pesuallashanat ja oheistuotteet

Teräs pitää aina pintansa, mutta se ei ole suinkaan ainoa saatavilla oleva sävy kylpyhuoneen hanoihin. Viime vuosina etenkin messinki ja kupari ovat kiiltäneet kilpaa kylpyhuoneen yksityiskohdissa. Myös musta ja valkoinen ovat suosittuja värejä hanoissa. Valikoimastamme löydät paljon vaihtoehtoja ja sekä mattapintaisia, kiiltäviä että patinoituvia hanamalleja.

Ilouutisia tarkoille sisustajille! Enää ei tarvitse häiriintyä siitä, että teräs ja messinki riitelevät keskenään vesipisteellä. Myös koripohjaventtiili ja ylivuotosuoja voivat nykyään kiiltää eri metalliväreissä. Huoliteltu kokonaisuus syntyy, kun valitset pesualtaan helat sävy sävyyn hanan ja vetimien kanssa. Tämä vaihtoehto on tarjolla tiettyihin tuotteisiimme.

Bideesuihkulla vai ilman?

Valikoimastamme löydät kylpyhuoneeseen sopivat hanat joko käsisuihkulla tai ilman. Bideesuihku asennetaan tyypillisesti wc-istuimen lähelle. Siitä on varsinaisen käyttötarkoituksensa lisäksi usein iloa kylpyhuoneen siivouksessa.

Käsityksen laajasta valikoimastamme saat myymälässämme

Musta, valkoinen, puukomposiitti vai teräs? Myymälässämme saat ideoita kalustamiseen ja materiaalien yhdistämiseen, sillä esittelemme monenlaiset pesualtaat osana mallitoteutuksiamme.

Samalla tutustut myös muihin tyylikkään kalustuksen osatekijöihin, kuten valopeileihin, vetimiin ja hanoihin. Tervetuloa kotimaisille kalustekaupoille Turun Orikedolle!