Skip to main content

WC- ja allaskalusteet

WC-kalusteet

WC-tila palvelee ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä illalla. Siksi ei ole lainkaan yhdentekevää, miten sen kalustat. Toimiva wc-kalustus tarkoittaa eri ihmisille eri asioita. Siksi huomioimme suunnittelussa aina yksilölliset toiveesi ja tarpeesi.

Niiden perustella kalustemyyjämme osaa maksimoida tilan toiminnallisuuden sekä tarjota sinulle sopivat allaskalusteet ja kylpyhuoneen kaapit, jotka valmistamme suomalaisella työllä. Valikoimistamme löydät kylpyhuonekalusteiden täydennykseksi myös valopeilit, led-tuotteet, altaat ja hanat.

Mitä kylpyhuoneen tai wc:n kalustamisessa kannattaa ottaa huomioon?

Järkevä wc-tila tai kylpyhuone voi eri kodeissa tarkoittaa eri asioita. Suosittelemme pohtimaan esimerkiksi näitä seikkoja, kun suunnittelet kylpyhuoneen kalustamista:

  • Jääkö kulkutilaa riittävästi ja mahtuvatko kalusteovet avautumaan?
  • Onko kylpyhuoneeseesi aina jonoa? Aamuruuhkaa voit tilan salliessa helpottaa kahdella pesupisteellä.
  • Onko käsienpesulle riittävästi tilaa? Millainen allas sopii parhaiten käyttöösi?
  • Mitä kaikkea aiot säilyttää allaskaapissa? Lisää säilytystilaa saat esimerkiksi peilikaapilla.
  • Oletko valitsemassa käyttötottumuksiisi sopivat materiaalit?
  • Onko valaistus riittävä ja ilmanvaihto kunnossa?

Edullinen allaskaluste vai luksusta arkeen? Tarjoamme tuotteet eri budjeteille

Koska valmistamme kalusteet aina juuri sinua varten, voit valita niihin mieleisesti materiaalit ja mitat. Kalustemyyjämme osaavat kertoa, mikä kaikki vaikuttaa hintaan ja mitä kannattaa ottaa huomioon, kun haluat kalustaa wc-tilasi mahdollisimman edullisesti.

Meidän kanssamme voit valita wc-tilan tai kylpyhuoneen kalusteisiin yhtä hyvin edullisia perusmateriaaleja kuin ylellisempiä vaihtoehtoja. Tarjoamme allaskaapistoihin ja wc-tasoihin lukuisia eri materiaaleja, joista löydät helposti budjettiisi sopivat vaihtoehdot monissa eri sävyissä.

Mittatilauskaluste pelastaa pienen wc-tilan

Pienessä kylpyhuoneessa tai wc:ssä ei ole tilaa hukattavaksi asti. Standardikokoinen allaskaluste voi olla niukkoihin neliöihin liian suuri tai vaihtoehtoisesti jättää arvokkaita senttimetrejä hyödyntämättä. Mittavapaalla valmistuksellamme saat parhaan mahdollisen hyödyn irti ahtaasta tai hankalan mallisesta kylpyhuoneesta. Harkitse myös tilaa säästävää liukuovea allaskalusteeseen!

Valitse allaskaapin ja -tason materiaali oikein

WC-tiloissa on mahdollista käyttää samoja materiaaleja kuin keittiökalusteissa. Jos kuitenkin tiedät olevasi suurpiirteinen siivouksen kanssa, huomioi tämä valinnoissasi. Materiaalit eroavat toisistaan kosteuden- ja kulutuksensietokyvyssä. Autamme mielellämme valitsemaan pinnat, jotka kestävät käytössäsi mahdollisimman pitkään.

Väriä kylpyhuoneeseen tai wc-tilaan!

Harmaa, beige vai ehkä vaaleanpunainen? Unique Home -tuotteilla luot helposti haluamasi ilmeen. Valitse mieleisesti väri, kun tilaat uudet wc- tai kylpyhuonekalusteet meiltä.

Tarjoamme allaskaapit monien eri materiaalien lisäksi monissa eri sävyissä. Kylpyhuonekalusteiden mallitoteutuksia löydät myymälämme spa-osastolta. Tule ja tutustu!

Allaskaappi nopeasti

Onko sinulle kiire kalustaa? Kerro suunnittelutapaamisessa aikataulusi, niin osaamme ottaa sen huomioon esitellessämme vaihtoehtoja. Tilaustuotteiden toimitusajat ovat tyypillisesti joitakin viikkoja. Valmistamme kuitenkin wc-kalusteita myös omassa tehtaassamme myymälän seinän takana.

Pidämme varastossa nopeasti saatavilla tiettyä levyvalikoimaa. Parikymmentä vakioväriä kattava mallistomme tarjoaa mahdollisuuden uudistaa wc- tai kylpyhuonekalusteet nopeasti.

Valitse sopivat tuotteet allaskaapin kaveriksi!

Haluamme tarjota kylpyhuoneeseesi ja wc-tiloihisi paitsi laadukkaat kalusteet, myös tyylikkäät oheistuotteet. Löydät valikoimistamme erilaiset lisätarvikkeet, kuten hanat, altaat ja valopeilit. Sinun näköisesi kalustekokonaisuus syntyy osiensa summana.

Varaa aika suunnittelutapaamiseen!

Tule suunnittelemaan kotiisi sopivat wc- tai kylpyhuonekalusteet silloin kun sinulle parhaiten sopii. Myymälässämme näet monta tuotetta kerralla ja pääset tunnustelemaan, miltä mikäkin materiaali tuntuu. Varaa aika suunnittelutapaamiseen myyjiemme kalenterista!