Skip to main content

Liukuovikaapistot

Liukuovikaappi eteiseen

Tervehtiikö sinuakin kotiovella kasa kenkiä ja siellä täällä lojuvia tavaroita? Pelasta eteinen kaaokselta ja siisti sisääntulon ilmettä liukuovikaapistolla! Mittavapaalla toteutuksella hyvästelet hukkatilan ja pidät järjestystä helpommin yllä. Ideoidaan yhdessä kotiisi sopiva ja sinua parhaiten palveleva kaapistoratkaisu, joka tuo sopivasti säilytystilaa sisäänkäynnin yhteyteen.

Laadukkaat liukuovet ja liukuovikomerot toimivat eteisen lisäksi kodin muiden tilojen säilytystarpeissa. Ne sopivat yhtä hyvin makuutilojen vaatesäilytykseen kuin lastenhuoneiden kaapistoihin. Liukuovien toiminnallisuutta voit hyödyntää lisäksi tilanjaossa.

Juuri sinulle sopiva liukuovikaappi mittojen mukaan

Hyvä eteiskomero piilottaa sen mitä et halua nähdä, mutta pitää kaapin sisällön saatavilla. Räätälöimme liukuovikaapit sekä ulkoasultaan että mitoiltaan aina sinua ja tilaasi varten.

Liukuovikaappiemme rungot ja ovet valmistuvat suomalaisella työllä. Rungon värin voit valita oman tuotantomme laajasta valikoimasta, sillä valmistamme kaikkien tilojen kalusterunkoja tehtaassamme Turussa. Meiltä tilaat myös kumppanimme Mirror Linen valmistamat komerokokonaisuudet liukuovineen ja lisävarusteineen.

Kehykselliset vai kehyksettömät liukuovet?

Valitse liukuovien ulkonäkö makusi ja kotisi tyylin mukaan! Valikoimissamme on lukuisia kehysvaihtoehtoja, joiden kumppaniksi voit valita makusi mukaan peiliä, levyvärejä ja joko kirkasta, värillistä tai kuvioitua lasia. Kehyksen paksuuteenkin on tarjolla vaihtoehtoja.

Toimitamme myös kehyksettömiä liukuovia, jotka on valmistettu maalatusta MDF-levystä. Sileä ovi sopii vähäeleiseen tyyliin ja sillä luot tilaan helposti levollisen tunnelman. Tyylikäs ja vähäeleinen kokonaisuus syntyy, kun valitset liukuovien, kaapiston rungon ja seinän sävyn identtisinä.

Vaihda pelkät liukuovet!

Aina ei ole pakko uusia koko kaapistoa. Hyväkuntoisiin komerorunkoihin voit tilata meiltä pelkät liukuovet, jotka mitoitamme aina tilaan sopiviksi. Valitse makusi mukaiset materiaalit ja uudista kaappi ulkoasultaan vaivatta. Meiltä tilaat kotimaiset liukuovet millilleen oikean mittaisina.

Liukuovikaappi pelastaa ahtaan tilan

Ahtaissa eteistiloissa tai kodin muissa huoneissa jokainen millimetri on arvokas. Perinteinen saranaovi vie avautuessaan enemmän tilaa kuin liukuva ovi. Koska liikkumiseenkin on varattava tilaa, liukuovikaappi on niukoissa neliöissä usein järkevä valinta. Mittojen mukaan valmistettuna se istuu tilaan täydellisesti.

Liukuovien käyttö ei rajoitu pelkästään eteiskomeroihin tai vaatekaappeihin. Ne tuovat toiminnallisuutta myös muualle kotiin. Esimerkiksi ahtaan wc-tilan allaskaapisto tai keittiön saareke saattavat hyötyä liukuovista.

Peililiukuovikaappi tuo huoneeseen tilan tuntua

Tunnettu tosiasia on, että peili lisää avaruuden tunnetta. Se on myös varsin tarpeellinen esimerkiksi eteistiloissa. Peililliset ovet ovatkin hyvä ja monitoiminen ratkaisu liukuovikaappiin.

Luulitko, että kaikki peilit ovat samansävyisiä? Valikoimamme ei rajoitu vain kirkkaaseen peiliin. Pehmeämmän ilmeen ystäville suosittelemme esimerkiksi Mirror Linen pronssista peilivaihtoehtoa.

Liukuovet tilanjakajina

Komeroiden lisäksi liukuovi toimii mainiona tilanjakajana ja osana trendikkäitä lasiseinäratkaisuja. Sillä voi korvata perinteisen välioven tai rajata esimerkiksi etätyöpisteen isommasta huoneesta omaksi kokonaisuudekseen. Kun työpäivä on päättynyt, kotitoimisto on helppo sulkea liukuoven taakse pois silmistä.

Juuri sinulle sopiva liukuovikaapisto tuo toiminnallisuutta kodin eri tiloihin

Liukuovikaapit sopivat sekä eteiseen että kodin muihin huoneisiin. Säilöt niihin vaatteet, lelut ja liinavaatteet tilaa säästävästi. Kun kaapistokokonaisuus on suunniteltu huoneen mallin ja koon mukaan, saat siitä parhaan hyödyn irti.

Aamukiireessä auttaa, kun löydät ovien takaa helposti ja nopeasti sen, mitä olet etsimässä. Varustamme liukuovikaapit makusi mukaisesti, joten ulkokuoren lisäksi myös sisäosat ovat aina räätälöitävissä. Valitse hyllyjen ja tankojen määrä tarpeeseesi sopivaksi. Laatikoilla, vetokoreilla sekä esimerkiksi kenkä- tai housutelineillä pidät eri tuotteet ojennuksessa ja organisoit säilytystilaa tehokkaasti. Liiketunnistimella toimiva valaistus tuo oikeat asusteet komerosta esiin aamuhämärässä.

Mitä liukuovikaapit maksavat?

Löydät valikoimastamme eri budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Mitoitus, valitsemasi materiaalit ja sisäosien varustelu vaikuttavat kaikki omalta osaltaan hintaan.

Edullinen liukuovikaappi syntyy kapealla teräskehyksellä ja valkoisilla levyosilla. Kokeneet kalustemyyjämme osaavat kertoa suunnittelutapaamisessa saatavilla olevista vaihtoehdoista ja niiden hinnoista.

Suunnittelemme sopivan liukuovikaapin

Myymälästämme löydät esimerkkejä eteiseen ja muihin tiloihin sopivista liukuovista ja komeroista. Tule ja tutustu erilaisiin kehyksiin sekä saatavilla oleviin peili-, lasi- ja levyväreihin. Ideoidaan yhdessä kotisi kokoinen ratkaisu! Kiireettömään suunnittelutapaamiseen varaat ajan helposti suoraan myyjiemme kalenterista.