Skip to main content

Kaappien rungot

Kaapin runko

Valkoinen ei ole ainoa vaihtoehtomme kaappien runkoihin. Valmistamme kotimaisella työllä kalusterungot koko kotiin lukuisissa eri sävyissä ja kuoseissa. Meiltä tilaat sekä vakiomittaiset että mittavapaat kaapit ja komerot. Tutustu eri materiaaleihin kalustemyyjämme kanssa suunnittelutapaamisessa!

Kalusterungot kotimaisella työllä

Kaikki kalusterunkomme valmistuvat suomalaisella työllä. Moderni CNC-laitteistomme mahdollistaa oman valmistuksen, joten meiltä tilaat sekä standardikokoiset että erikoismittaiset rungot osaksi eri tilojen kiintokalustustasi.

Kokoamme keittiö- ja wc-kalusteiden rungot puolestasi asennusvalmiiksi tuotannossamme Turussa. Suurikokoisen kaapin kasaaminen on kuljetuksen vuoksi usein helpompaa vasta kohteessa. Mikäli haluat säästää voimiasi, meiltä tilaat kalusteillesi kätevästi myös asennuspalvelun.

Alakaappi, laatikosto vai eteiskomero? Valmistamme rungot nopealla toimituksella.

Oma tehdas myymälämme seinän takana tekee meistä ketterän kalustevalmistajan, jolle erikoismitat ovat arkipäivää. Meillä tehdään ylpeinä turkulaista työtä!

Kun sinulla on kiire päästä aloittamaan kalustamista, tilaa rungot ja kalusteovet vakiovalikoimamme sävyillä. Tilaustuotteilla toimitusajat ovat tyypillisesti joitakin viikkoja, mutta pidämme varastossa kattavaa levysävyjen ja -kuosien valikoimaa, josta valmistamme kalusterungot parhaimmillaan parissa päivässä. Valitse vaikka tyylikkäästi sama rungon väri keittiöön, vaatekomeroihin ja eteisen liukuovikaappiin!

Miten rungon hinta määräytyy?

Suurimman osan rungoista valmistamme kalustelevystä, joka sopii hyvin normaaliin käyttötarpeeseen eteisessä, keittiökaapistoissa ja monen muun tilan kalusteratkaisuissa. Valkoinen runko on edullisin, mutta moni asiakkaamme päätyy nykyään värilliseen tai puukuvioituun vaihtoehtoon.

Edullinen tapa naamioida valkoinen kalusterunko on reunanauhoittaa se kalusteoven sävyiseksi. Näin rungon etureuna ei pilkistä esimerkiksi puukuosisten ovien väleistä. Viimeistellyn tunnelman myös kaapin sisäosiin luot, kun tilaat esimerkiksi aamiaiskaapin rungon puukuosisena.

Värin lisäksi rungon hintaan vaikuttavat mitat. Vakiokokoisena niin keittiön alakaappi, eteisen komero kuin allaskaapin runko on edullisempi kuin erikoismitoilla. Vaikka tarjoamme mittavapaata valmistusta, meidän kanssamme kalustat aina mahdollisimman järkevästi.

Vakiomitoilla pääsemme suunnittelussa usein pitkälle, mutta täydennämme kokonaisuutta tarpeen mukaan räätälöidyillä runko-osilla. Näin saat koko tilan hyödynnettyä tehokkaasti.

Kun kalusteihisi kohdistuu kovaa rasitusta, runkoihin ja myös oviin kannattaa harkita korkeapainelaminaattia, joka on yleinen etenkin julkitilojen kalusteissa. Hinta on korkeampi kuin lastulevyllä, mutta materiaali kestää paremmin kulutusta ja sietää myös kosteutta.

Valmistamme mittatilauksesta rungot ja ovet Formican korkeapainelaminaateista. Valittavanasi on valtavasti eri värejä. Meiltä voit tilata myös puuvalmiita vanerirunkoja.

Tule suunnittelemaan kanssamme sopiva kaapin runko !

Tutustu sävy- ja materiaalimalleihin myymälässämme Turun Orikedolla! Myyjämme kertovat mielellään lisää kunkin tuotteen ominaisuuksista ja avustavat tarpeeseesi sopivien materiaalien valinnassa.

Suosittelemme varaamaan etukäteen ajan kalustesuunnitteluun. Näin varmistat saavasi kiireetöntä palvelua juuri sinulle sopivalla hetkellä. Ajanvaraus onnistuu helpoiten suoraan kalenteristamme.