Arki sujuu, kun puitteet palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla. Pikkulapsiperheessä tarpeet ovat yleensä erilaiset kuin esimerkiksi kahden aikuisen taloudessa. Siksi suunnittelemme kalustekokonaisuuden aina käyttäjiään varten ja kotisi kokoisesti. 

Arki laittaa kodin toiminnallisuuden testiin. Mikä palvelee juuri tässä elämäntilanteessa ja meidän perheen tarpeissa? Nelihenkisen lapsiperheen uudessa CLT-talossa ei pääse syntymään turhaa ruuhkaa aamutoimien ja iltapesujen aikaan. Kylpyhuoneessa on nimittäin kaksi pesuallasta vierekkäin, ja peilin eteenkin mahtuu useampi laittautuja kerrallaan. Vauvan amme ja isomman lapsen korokejakkara majailevat allaskalusteen alla aina silloin, kun ne eivät ole käytössä.

Kosteudenkestävät kalusterungot sekä valkoinen laminaattitaso ovat omaa tuotantoamme. Vaimennettuihin vetolaatikoihin valittiin helppohoitoista, mattapintaista kalvo-ovea sekä valkoiset profiilivetimet varastovalikoimastamme. Helakeskuksen Star Incasso -altaat ovat valumarmoria. Allaslaatikoston kaveriksi toteutimme kolmeovisen peilikaapin. Simppeliä ja sopivaa!

Tämän kohteen kalusteratkaisut suunnitteli Piia yhdessä asiakkaan kanssa. Tutustu myös saman kodin vihreään keittiöön!

wc-kalustus kahdella altaalla, vetolaatikoilla ja tilavalla peilikaapilla.