Skip to main content

Työhuoneen kalusteet

Työpöytä

Onko keittiösi pöytä muuttunut kotitoimistoksi? Etätyön lisääntyminen on luonut koteihin uudenlaisia tarpeita ja ajanut etsimään tilaa pysyvälle työpisteelle. Se, mikä palveli muutama vuosi sitten satunnaisessa tarpeessa, ei välttämättä toimi pidemmän päälle ergonomisena kotitoimistona.

Säädettävä työpöytä, kiinteä pöytä ja laatikostot vai piilotettava työpiste? Mittavapaa valmistuksemme tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja työhuoneen tai etätyöpisteen kalustamiseen. Suunnittelemme sinulle sopivan ja tarpeisiisi toimivan työpöydän mittojen mukaan joko esille tai ovien taakse. Sinä päätät, me toteutamme!

Työpöytä ja laatikosto

Yhtenäinen ilme kodin eri huoneisiin syntyy helposti, kun tilaat kaikki kaapistoratkaisut samasta paikasta. Keittiöiden lisäksi tarjoamme samoja materiaaleja muiden tilojen kalustamiseen. Unique Home -ratkaisut toteutamme aina asiakaslähtöisesti ja mittavapaasti. Näin sopiva ratkaisu on mahdollista löytää jokaiseen kotiin ja myös niukkoihin neliöihin, joihin valmisratkaisut eivät istu.

Säädettävä työpöytä ei ole ainoa vaihtoehto kotitoimistolle. Meiltä tilaat myös kiinteän työpöydän sekä laatikostot juuri sopivilla mitoilla ja materiaaleilla. Suunnittelemme kokonaisuuteen riittävästi säilytystilaa ja tarjoamme tarvittavat apumekanismit tuomaan toiminnallisuutta työtilaan. Pienen tilan pelastus voi olla esimerkiksi kaapista ulos liukuva aputaso.

Säädettävä sähköpöytä ergonomiseen toimistoon

Jämähditkö taas koko päiväksi tietokoneen ääreen? Korkeussäädettävä pöytä tuo vaihtelua työasentoihin, ja seisominen on välillä jopa suositeltavaa. Meiltä tilaat sekä erikokoiset sähköpöytämekanismit että niihin sopivat kansipalat. Työpisteen ei tarvitse näyttää tylsältä, ku tilaat sen räätälöitynä kokonaisuutena meiltä.

Valkoinen ja musta eivät ole meillä ainoita vaihtoehtoja sähköpöydän tasoksi. Olipa mielessäsi ruskea, harmaa, beige, kivikuosi tai puu, voit valita Unique Home -toteutuksiin materiaalit valtavasta valikoimastamme. Soinnutat pöydän helposti sisustukseesi sopivaksi valitsemalla kanneksi mieleistäsi laminaattikuosia tai vaikka massiivipuuta.

Työpöytä osana tilanjakokalustetta

Pienessä tilassa ei aina selvitä ilman kompromisseja. Niukoissa neliöissä toimii usein parhaiten ratkaisu, joka palvelee monessa eri roolissa. Mittavapaan suunnittelumme ja toteutuksemme ansiosta vain mielikuvitus on rajana, kun lähdemme ideoimaan sinulle sopivaa kalusteratkaisua.

Voimme sijoittaa työpisteen esimerkiksi osaksi tilanjakokokonaisuutta, joka tarjoaa samalla säilytystilaa ja muita sinulle tarpeellisia toimintoja. Erilaisilla mekanismeilla ja aputasoilla tuomme muunneltavuutta kalustukseen. Kaiken ei tarvitse olla koko ajan esillä, kunhan voit ottaa työpöydän tarvittaessa aina helposti käyttöön.

Piilotettava työpiste pitää kodin järjestyksessä!

Toimintojen piilottaminen rauhoittaa kodin ilmettä ja lisää järjestystä. Siksi olemme tottuneet sijoittamaan asiakkaidemme kodeissa kalusteovien taakse niin pesutorneja kuin tv-tasoja. Aamiaiskaapeissa suosittu WingLine-mekanismi on kätevä myös työpisteen piilottamisessa. Kerromme tästä vaihtoehdosta mielellämme lisää suunnittelutapaamisessa.

Huomioi työpöydän lisäksi valaistus ja akustiikka

Oikeanlainen ympäristö tekee keskittymisestä helpompaa ja työpäivistä mahdollisimman miellyttäviä. Siksi työtilan suunnittelussa kannattaa huomioida työpöydän lisäksi myös ympäröivä äänimaailma ja valaistus.

Valikoimistamme löydät akustiikkapaneelit ja -huovat sekä monta erilaista led-tuotetta. Tarjoamme mittojen mukaan myös lasiseinät ja tilanjakajat, joilla saat lisää rauhaa ja rajaat työpöydän isommasta tilasta omaksi kokonaisuudekseen. Vertaile eri vaihtoehtoja myymälässämme ja kysy lisää mittavapaista ratkaisuistamme.

Lisää ideoita saat suunnittelutapaamisessa

Tule Turun Orikedolle ideoimaan kanssamme sopiva työpöytä tai kotitoimistokokonaisuus! Osaamme varata sopivasti aikaa tarpeesi kartoitukseen ja materiaalien esittelyyn, kun sovit etukäteen suunnittelutapaamisesta. Vapaita suunnitteluaikoja löydät helposti myyjiemme kalenterista.