Skip to main content

Keittiökaapistot, laatikot ja ovet

Keittiön kaapin ovet

Meillä et maksa räätälöidyistä ratkaisuista liikaa, sillä valmistamme kalusteovia ja -runkoja omassa tehtaassamme Orikedolla. Unique Home -malliston lisäksi tarjoamme laajan tilausvalikoiman kotimaisten yhteistyökumppaniemme kalusteovia sekä vakio- että erikoismitoilla. Mittavapautemme ansiosta saat koko tilan hyötykäyttöön!

Paras ovimateriaali löytyy ammattilaisen avulla

Puuviilu, lasi, mdf vai kenties laminaatti? Materiaali on vapaasti valittavissasi. Myymälästämme löydät satoja vaihtoehtoja sekä ovimalleihin että väreihin. Tarjoamme kalusteovia joka makuun ja jokaiselle lompakolle. Leveys ja korkeus eivät rajoitu meillä pelkkiin vakiomittoihin. Suunnittelutapaamisessa kalustemyyjämme suosittelee sopivimmat vaihtoehdot huomioiden kohteesi, budjettisi, makusi ja käyttötottumuksesi.

Tuotteet eroavat toisistaan esimerkiksi kulutuskestävyydessä, joten kysele rohkeasti ominaisuuksista! Osaamme kertoa, millainen kalusteovi on huoleton valinta lapsiperheen keittiöön tai mitä sormenjälkikammoisen kannattaa huomioida. Myös yksityiskohdat, kuten reunalistat ja profiilit, ovat monelle tärkeitä valintoja. Kalustemyyjämme avulla suunnittelet kokonaisuuden, joka vastaa makuasi ja tarvettasi.

Kalusteovet omalla sävyllä

Keittiö on osiensa summa, ja kalusteovet vaikuttavat ratkaisevasti ilmeeseen. Valkoinen on ajaton vaihtoehto, mutta toteutamme keittiöstäsi vaikka väripilkun. Tarjoamme maalattuihin mdf-kalusteoviin vakiovärien lisäksi sävytyspalvelua. Valitse esimerkiksi sama Tikkurila Symphony -kartaston koodi seiniin ja keittiön kaapistoihin. Vain mielikuvitus on rajana!

Oman tehtaan kalusteovet nopealla toimituksella

Yhä useampi myymämme kalusteovi valmistuu turkulaisella työllä. Uudistimme ja monipuolisimme oman tuotantomme levyvalikoiman keväällä 2023. Parikymmentä vakiosävyämme ja -kuosiamme palvelevat myös kiireisiä kalustajia. Samoista 16 millimetrin paksuisista kalustelevyistä valmistamme ovien lisäksi kalusterunkoja.

Ovien vaihto keittiöön

Aina ei tarvitse uusia koko kalustusta. Myös osittainen remontti on mahdollista avullamme. Keittiön ilme uudistuu nopeasti kalusteovia vaihtamalla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Kalusterungot mittojen mukaan

Kaikki kalusterunkomme ovat kotimaista tuotantoa. Suurimman osan työstämme CNC-laitteistomme avulla alusta loppuun Turun Orikedolla. Valkoinen ei ole ainoa vaihtoehto, vaan valittavanasi on parikymmentä vakioväriä runkoihin. Tilaustuotteet kasvattavat valikoimaamme entisestään. Oma tuotantotiimimme valmistaa esimerkiksi korkeapainelaminaattipintaisia keittiön runkoja ja kalusteovia Formican sadoista sävyvaihtoehdoista.

Hyvästit hukkatilalle! Kaikki käytettävissä oleva leveys ja syvyys on mahdollista hyödyntää mittavapaalla valmistuksellamme. Kokoamme keittiökalusteiden rungot aina asennusvalmiiksi puolestasi. Tarjoamme niille myös kuljetus- ja asennuspalvelua.

Aamiaiskaappi

Yhä useammasta keittiöstä löytyy aamiaiskaappi. Se on mahdollista toteuttaa sekä pieneen että isoon tilaan sopivasti. Valmistamme turkulaisella työllä aamiaiskaappien rungot ja ovet eri väreillä, mitoilla sekä mekanismeilla.

Hyvästit hukkatilalle! Keittiön koko leveys ja syvyys on helppo hyödyntää mittavapaalla valmistuksellamme. Kokoamme keittiökalusteiden rungot aina asennusvalmiiksi puolestasi. Tarjoamme myös kuljetus- ja asennuspalvelua.

Modernin keittiön merkki - vetolaatikot

Moderni keittiö saa toiminnallisuutta vetolaatikoista, jotka avautuvat ja sulkeutuvat sulavasti sekä varastoivat hyllykaappeja tehokkaammin. Avatessasi laatikon saat sisällön silmäiltäväksesi yhdellä kertaa, eikä kaappiin tarvitse sukeltaa. Käytämme pääosin laadukkaita Hettich-mekanismeja, joista oma tuotantotiimimme kokoaa laatikon puoletasi asennusvalmiiksi.

Vaimennetut vetolaatikot monella eri mitalla

Mikä on sopiva leveys, korkeus ja syvyys vetolaatikoillesi? Tarjoamme laadukkaat, vaimennetut vaihtoehdot keittiöön ja muihin tiloihin. Suunnittelutapaamisessa esittelemme eri laatikkomallimme, jotka eroavat toisistaan rakenteellisesti.

Laatikoiden rytmitys vaikuttaa keittiösi ilmeeseen. Korkean laatikon tilankäyttöä maksimoi matalampi sisälaatikko, joka tarjoaa säilytystilaa esimerkiksi aterimille ja keittiövälineille.

Vetolaatikon väri

Ulkoisesti vetolaatikosta näkyy etulevy, mutta vaihtoehtoja löytyy myös laatikon sisäosiin. Meillä valkoinen ei ole ainoa laatikkoväri. Tyylikäs antrasiitti tuo täysin eri tunnelman laatikkoa avatessa, ja ylellisessä keittiössä sisälaatikoissa on kenties puuosat.

Laatikon lisätarvikkeet

Haluatko hyödyntää tilan tehokkaasti ja pitää järjestystä yllä? Tarjoamme monta erilaista tuotetta, jotka auttavat organisoimaan vetolaatikon sisältöä ja pitämään korkeat astiapinot paikoillaan. Esittelemme suunnittelutapaamisessa keittiövälinelokerikot, jakajat, maustetelineet ja muut tuotteet.