Skip to main content
ajankohtaistaetusivu

Oman tehtaamme kalusteovet ja -rungot Suomen Turusta

Sinisen ystävää ilahduttaa oman tuotantomme valikoimista löytyvä levyväri Alby Blue, josta valmistamme Turussa sekä kalusterunkoja että -ovia.

Väriä elämään! Unique Homen kanssa kalustat kotisi juuri sellaisilla sävyillä kuin haluat. Uudistimme oman tuotantomme vakiovalikoiman, josta löydät nyt toinen toistaan herkullisempia vaihtoehtoja kalusterunkoihin ja -oviin.

Värillä on väliä

Sisustustrendit ovat jo useamman vuoden ajan rummuttaneet värikkyyttä. Myös suomalaisten kalustajien rohkeus on vähitellen lisääntynyt. Ensin kiinnostivat lähinnä hillityn murretut ja luonnonläheiset sävyt. Sittemmin on edetty vähitellen kohti reippaampia värejä ja rohkeampia yhdistelmiä. Yhä useammassa keittiössä ja kodin muissa kaapistoissa komeilee nyt sinistä, vihreää tai vaikka oranssia.

Entä jos mieli tekisi mutta pelkää kyllästyvänsä? Pelkkien trendien perässä kalustamista emme tietenkään suosittele. Kokemuksemme mukaan kaikkeen voi kuitenkin kyllästyä, myös niihin turvallisina pidettyihin valkoiseen tai mustaan. Siksi kannustamme suunnittelussa unohtamaan turhan laskelmoinnin ja kuuntelemaan omaa makua. Mikäli keltainen on aina ollut lempivärisi, se tuo todennäköisesti pitkäaikaista iloa myös eteiskaapistoissa.

Unique Hoimen oman tehtaan ovimallistoon kuuluu parikymmentä vakiosävyä ja -kuosia, joista kuvassa keltainen Toffee. Samoilla levyväreillä valmistamme myös kalusterunkoja.

Uudistunut oman tehtaan valikoima

Väreistä villiintyneinä päätimme uudistaa myös oman tuotantomme levyvalikoiman maaliskuussa 2023. Nyt on värien ystävillä mistä valita! Valmistamme tehtaassamme Turussa kalusterunkoja ja -ovia parillakymmenellä vakiosävyllä ja -kuosilla. Joku rohkeni etukäteen epäillä, että Toffee ei iske suomalaiseen makuun, mutta höpsistä! Uudet värit eivät kauaa ehtineet esillä olla, kun jo pääsimme valmistamaan ja asentamaan asiakkaalle kullankeltaisen eteiskaapiston.

Kollaasikuvasta näet, millaisia materiaaleja ja sävyjä kalustesuunnittelijamme poimivat valikoimistamme Toffeen kumppaneiksi. Tasojen mallipalat ja vetimet löydät myymälästämme. Toisen moodboardin kokosimme vihreän Smoke Greenin ympärille. Kyseisellä uutuussävyllä ehdimme jo toteuttaa myymälään esille myös wc-kalustuksen.

Smoke Green on yksi Unique Homen oman tehtaan vakioväreistä. Valmistamme siitä Turussa kalusteovia ja -runkoja sekä vakio- että erikoismitoilla. Moodboardiin kokosimme Smoke Greenin kanssa yhteen sopivia materiaaleja.
Vihreä wc-kalustus on Unique Homen omaa tuotantoa ja valmistettu Turussa. Sekä kalusterungoissa että -ovissa on sävynä Smoke Green, joka on yksi vakiovaihtoehdoistamme ja tarjolla nopeaan toimitukseen. Mallikalustus on esillä myymälässämme Orikedolla.

Kalusterungot ja -ovet turkulaisella työllä

Uusiin oman tehtaamme vakioväreihin kuuluvat myös muun muassa sininen Alby Blue, poltetun oranssi Deep Sahara sekä monta eri puukuosia. Hillityn perään haikailevia emme ole valikoimassamme tietenkään unohtaneet. Greigen ystäviä varten metsästimme pitkään sopivaa levyväriä, ja lopulta sellaisen löysimme. Uutuus kantaa nimeä Kashmir.

Kaikista 16 mm paksuista levyistä valmistamme sekä runkoja että -ovia, joten sävy sävyyn -kalustaminen on nyt harvinaisen helppoa. Omalle tuotannollemme mittavapaat toteutukset ovat arkipäivää, joten meiltä tilaat sekä vakio- että erikoismittaisia ratkaisuja. Haluamme aina tarjota asiakkaalle kustannusten puolesta järkevän ratkaisun. Väkisin emme siis myy pelkkää mittatilaustyötä, vaan täydennämmme sillä kokonaisuutta, kun käytettävissä olevaa tilaa ei pysty hyödyntämään standardimitoilla optimaalisesti.

Meiltä noudat kalusterungot asennusvalmiina, sillä tuotantopuuseppämme kokoavat ne puolestasi. Ainoastaan suurikokoiset komerorungot toimitamme osina. Muista myös oma asennuspalvelumme!

Alby Blue on yksi oman tuotantomme vakiosävyistä. Valmistamme tällä sinisellä Turussa sekä kalusteovia että -runkoja. Sinisen sävyjä on tarjolla myös esimerkiksi kivitasoihin, Woodion puukomposiittialtaisiin sekä Durat-tasoihin.
Poltetun oranssi Deep Sahara on yksi Unique Homen oman tehtaan vakioväreistä. Valmistamme siitä 16 mm:n paksuisia kalusterunkoja ja levyovia. Moodboardiin kokosimme oranssiin oviväriin sopivia materiaaleja valikoimastamme.

Oman tehtaamme valikoiman tunnistat myymälän mallitelineessä Unique Home -logotarrasta. Näiden vakiovärien rinnalla valmistamme toki runkoja ja ovia myös monilla tilaussävyillä. Korkeapainelaminaateista valittavissasi on esimerkiksi koko Formican laaja värivalikoima.

Kalusteovissa vaihtoehtomme eivät rajoitu omaan valmistukseen, vaan tarjoamme myös monien muiden suomalaisten ovitehtaiden tuotteita. Tilausvalikoimaamme kuuluu esimerkiksi maalattuja mdf-ovia, viiluja sekä kalvopintaisia ovia. Vaihtoehdot eivät siis hetkessä kesken lopu, kun kalustat kanssamme. Kysy myyjiltämme lisää eri ovimateriaaleista ja niiden toimitusajoista!

Oman tehtaamme värikäs ovi- ja runkosävyjen vakiovalikoima on esillä myymälässämme Orikedolla. Tunnistat siihen kuuluvat vaihtoehdot logotarrasta.

Varaa aika suunnittelutapaamiseen!

Kun aika on kypsä muutokselle, varaa suunnittelutapaamiseen aika suoraan kalenteristamme. Osaavaa Unique Home –tiimiämme lähestyt helposti myös kotisivujemme yhteydenottolomakkeella. Palvelemme Orikedolla arkisin klo 9-17, ja olet aina aukioloaikoinamme tervetullut tutustumaan myymälämme mallikalustuksiin. Kalustesuunnitteluun toivomme sinun kuitenkin varaavan ajan etukäteen. Näin varmistat saavasi palvelua sopivalla hetkellä.

Ota askel kohti ainutlaatuista kotia ja kalusta kotimaisesti! ♡

Unique Homen omassa tehtaassa valmistuu kalusterunkoja ja -ovia monella eri vakiovärillä. Yksi niistä on vihreä Smoke Green, jonka ympärille kokosimme kollaasin.