Skip to main content
ajankohtaistaetusivu

Kesän 2024 aukioloajat ja poikkeukset

Kakkoskoti on helppo muuttaa myöhemmin pääasialliseksi kodiksi, kun kokonaisuus on huolella suunniteltu ja mökkikeittiö varusteltu modernein mukavuuksiin. Metsänvihreiden mdf-ovien malli on Mellanon Rauha.

Unique Home jatkaa Suomen suveen talvikaudesta tutuin aukioloajoin. Koko kesäkuun olemme Orikedolla paikalla arkisin klo 9-17. Huomaathan kuitenkin pari poikkeusta. Torstaina 20.6. palvelemme klo 9-15. Sen jälkeen suuntaamme juhannuksenviettoon, ja ovemme pysyvät suljettuina juhannusaattona 21.6. 

Heinäkuussa palvelemme normaalisti kaksi ensimmäistä viikkoa. Koko henkilökuntamme lomailee yhtäaikaisesti viikot 29 ja 30, joten sekä myymälämme, tuotantomme että noutovarastomme ovat suljettuina 15.-28.7. Huomaathan tämän, kun suunnittelet remonttia tai sinulla on kalusteita noutamatta. Palaamme lomalta maanantaina 29.7.

Ajanvarauskalenterimme on auki silloinkin, kun uniquehomelaiset ovat vapaalla. Vältyt myymälässä turhalta odottelusta, kun sovit suunnittelutapaamisesta kanssamme etukäteen. Mikäli kalenterissamme ei ole sopivaa aikaa tarjolla, ole yhteydessä myyntitiimiimme ja kysele muista vaihtoehdoista. Tavoitat meidät

  • sähköpostitse myynti@uniquehome.fi
  • tai numerosta (02) 880 0160.

Lämpimästi tervetuloa kesäisille kalustekaupoille paikalliseen perheyritykseemme! Löydät meidät Turun Orikedolta, osoitteesta Kuormakatu 16.