Skip to main content

Kodinkoneet

Kodinkoneet

Laadukkaat kodinkoneet ovat olennainen osa toimivaa arkea niin keittiössä kuin kodinhoitotiloissa. Siksi tarjoamme niitä osaksi kalustekokonaisuuksiasi. Kun haluat varmistua oikeista mitoituksista, kalusteet ja laitteet on järkevää tilata samasta paikasta. Kysy meiltä myös eri valmistajien pakettitarjouksia!

Valikoimastamme löydät laitemerkit, joihin itsekin luotamme. Näitä ovat esimerkiksi Miele, Siemens, Gram, Bora ja Festivo. Kokeneet kalustemyyjämme kartoittavat suunnittelutapaamisessa tarpeesi ja budjettisi. Niiden perusteella osaamme suositella tuotteet, joiden ominaisuudet ja hinta sopivat juuri sinulle.

Keittiön kodinkoneet

Asumisen trendinä on jo pitkän aikaa ollut tilojen avoimuus. Kun keittiö ja olohuone ovat yhtä ja samaa tilaa, kaikki toiminnot ja altaassa lojuvat tiskit ovat jatkuvasti näkyvillä. Tämä on luonut tarpeen suunnitella keittiöistä hyvin kalustemaisia ja vähäeleisiä.

Integroitavilla kodinkoneilla syntyy linjakas keittiökokonaisuus, jossa laitteet sulautuvat saumattomasti kaapistoihin. Tiskikoneet ja kylmälaitteet naamioidaan yhä useammin kalustepeitteisesti ovien taakse, ja mikroaaltouuni saattaa löytää kahvinkeittimen kanssa paikkansa aamiaiskaapin sisältä. Koska keittiökalusteet ovat päätuotteemme, myymälässä esillä olevissa mallikoneissa keskitymme juuri keittiölaitteisiin. Myyjämme kertovat mielellään lisää vaihtoehdoista.

Uunit ja höyryuunit

Sopiva sijoittelu, turvallisuus, tuuletus ja kytkennät. Siinä muutamia huomioitavia seikkoja, kun hankit uuden uunin keittiöösi. Jos pienen koululaisen on tärkeää päästä lämmittämään itsenäisesti välipalaansa, mikroaaltouuni on syytä sijoittaa siten, että sen käyttö ei vaadi kiipeämistä. Kuten moni muukin keittiölaite, myös uuni on nykyään tyypillisesti integroitava, mikä helpottaa ergonomista sijoittelua.

Älykkäät uunit tunnistaa monipuolisista toiminnoista, joita hyödyntämällä ruokaa on vaikea saada pilalle. Valitse automaattiohjelma erikseen vaikka paistin tai kasvisgratiinin kypsennykselle, ja saat aterian onnistuneesti pöytään, vaikket olisi kummoinenkaan kokki. Modernit uunit ovat älykkäitä myös puhdistustoiminnoiltaan. Pyrolyysin ansiosta voit heittää hyvästit uunin jynssäämiselle.

Pienessä kodissa pelastavat erilaiset tilaa säästävät monitoimilaitteet. Mikroaaltouuni voi yhdistyä vaikka höyryuuniin. Näin säilytykselle jää enemmän kaapistotilaa, sillä tarvitset keittiöön vain yhden laitteen, jolla lämmität ja kypsennät monipuolisesti.

Liesitasot ja liesituulettimet

Erillinen keittotaso ja liesituuletin vai induktiotaso integroidulla liesituulettimella? Meiltä löydät liedet ja liesituulettimet joka makuun ja tyyliin. Kalustesuunnittelun yhteydessä kerromme, millaiset tuotteet sopivat mihinkin ja mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon keittotason ja liesituulettimen sijoittelussa.

Tutustu erilaisiin malleihin myymälässämme ja kysy myös vaihtoehtoja, jotka eivät ole päässeet tiloissamme esille. Tarjoamme niin Savo Designin liesikupuja ja -tuulettimia, Boran ultramoderneja tuotteita kuin vaikkapa kaasulla toimivia Miele-liesitasoja.

Viime vuosina keittiöiden suursuosikeiksi ovat nousseet liesituulettimella varustetut induktiokeittotasot. Niissä houkuttelee erityisesti minimalistinen ulkonäkö, tehokas ilmanvaihto sekä helppo puhdistettavuus. Yhdistelmälaite myös säästää keittiössä arvokasta tilaa ja antaa uutta vapautta keittotason sijoitteluun. Liedet löytävät entistä helpommin paikkansa keittiösaarekkeessa tai -niemekkeessä. Kattoon saat erillisen liesituulettimen sijaan ripustettua vaikka kauniit riippuvalaisimet.

Myymälästämme löydät Bora S Pure -mallin, joka on kompaktiin kotiin sopiva versio induktiotason ja liesituulettimen yhdistelmästä. Asennus ei vie alakaapista paljonkaan tilaa. Ilmanohjaimen sävyn saat valittua vaikka muuhun sisustukseesi sopivana!

Kylmälaitteet

Lapsiperheessä jääkaapit täyttyvät helposti. Vaatimukset kylmälaitteita kohtaan saattavat muutenkin olla erilaiset kuin sinkkutalouksissa. Tuotteita on onneksi monenlaisia. Hyvällä suunnittelulla kodinkoneet löytävät tyylikkäästi paikkansa uudesta keittiöstäsi joko vapaasti seisovina tai kalustukseen integroitavina. Valikoimastamme löydät energiatehokkaat jääkaapit, pakastimet ja jääkaappi-pakastinyhdistelmät erilaisiin koteihin, tarpeisiin ja budjetteihin.

Kylmälaitteita kaiken kokoisiin koteihin

Pieneen keittiöön riittää jopa työtason alle sijoitettava kylmälaite, kun taas isommassa kodissa tai perheessä on tilausta kenties leveälle side-by-side-jääkaappipakastimelle. Omia tarpeita kannattaa pohtia suunnitteluvaiheessa huolella. Kun laitteen säilytystila ei lopu kesken, saat tehtyä arjessa vaikka koko viikon ruokaostokset kerralla.

Haluatko suosia kotimaista valmistusta kalustuksen lisäksi myös kylmälaitteissa? Tarjoamme keittiöösi suomalaiset Festivo -kylmiöt, pakastimet, yhdistelmälaitteet sekä viinikaapit. Kalustesuunnittelijamme osaa mitoittaa räätälöitävät kylmälaitteet tyylikkäästi osaksi kalustekokonaisuuttasi.

Integroitavat kahvikoneet

Ei aamua ilman kofeiinia! Kalusteeseen integroitava kahvikone sopii muillekin kuin hifistelijöille. Perinteiselle kahvinkeittimelle tai kahvikoneen pöytämallille puolestaan suosittelemme sijoituspaikaksi aamiaiskaappia. Oman tuotantomme ulosliukuva taso tekee keittimien käytöstä helppoa ilman että laitteita pitää liikutella kaapista ulos.

Astianpesukoneet

Pesukoneet ovat tarpeen sekä keittiössä että kodihoitotiloissa. Laadukkaat laitteet puhdistavat tehokkaasti ja silti energiaa säästäen. Niissä on myös monipuolisia toimintoja, kuten älykkäitä pesuohjelmia tai koputtamalla avautuva luukku. Tiskikone integroidaan nykyään tyypillisesti kalustepeitteisesti osaksi keittiökokonaisuutta, jolloin kalustuksen ilme pysyy rauhallisena.

Oletko kyllästynyt kinastelemaan tiskikoneen tyhjennysvuoroista? Isommassa perheessä kannattaa harkita, voisiko keittiöön hankkia astianpesukoneita kaksin kappalein. Arjessa kiertävät usein samat astiat. Kun katat puhtaat kipot ja kupit pöytään suoraan toisesta tiskikoneesta ja ladot likaiset ruokailun jälkeen viereiseen, saatat huomata, ettei tyhjennystarvetta juurikaan jää.

Viinikaapit

Säilytä oikein! Viinikaappi tarjoaa optimaalisen lämpötilan ja kosteuden juomien säilyttämiseen. Löydät valikoimistamme muutamalle pullolle suunniteltuja, tason alle sijoitettavia malleja sekä korkeampia viinikaappeja tosiharrastajille. Valitse tilavuus tarpeesi ja käytettävissä olevan tilan mukaan.

Laadukkaat kodinkoneet kaikkiin tarpeisiin

Laadukkaiden kodinkoneiden kanssa arki on mukavampaa – ja vieläpä energiatehokkaasti! Modernin laitteen tunnistaa usein myös hiljaisuudesta. Vaikka äänitaso vaihtelee merkistä, mallista ja ominaisuuksista riippuen, nykyaikaiset koneet on yleisesti suunniteltu pitämään kodin äänimaailmaa mahdollisimman rauhallisena.

Kun tilaat sekä kalusteet että kodinkoneet meiltä, sinun ei tarvitse huolehtia oikeista mitoituksista. Kalustemyyjämme varmistaa, että tilaamasi konemalli istuu kalustukseen. Unique Home -myymälän mallikeittiöistä löydät esimerkkejä Miele-, Siemens-, Gram-, Bora- ja Cata-laitteista.

Kodinkoneet pyykkihuollon avuksi

Pesutorni, pelkkä kuivaava pyykinpesukone vai kenties pyykkikone ja kuivausrumpu vierekkäin sijoitettuina? Kaikki on kanssamme mahdollista, mutta tila ja omat tarpeesi sanelevat sen, mikä on järkevää.

Kodinhoitotiloihin tarjoamme kalusteiden lisäksi eri valmistajien pesukoneet ja kuivausrummut sekä muut hyödylliset laitteet, kuten höyrysilityskeskukset. Kuten uunit ja muut keittiölaitteet, myös pyykkikoneet ja kuivausrummut integroidaan nykyään tyylikkäästi kaapistoihin.

Oikealle korkeudelle sijoitetun laitteen täyttö ja tyhjennys eivät rasita selkää, mikä kannattaa myös huomioida suunnittelussa.

Haluatko pyykkikoneen kokonaan piiloon? Se onnistuu mittavapaan valmistuksemme ansiosta helposti runkosyvyyttä kasvattamalla. Kun sijoitamme koneen kalusteoven taakse, sinun tarvitsee katsella sitä vain pyykkipäivinä. Piilotetut toiminnot auttavat omalta osaltaan pitämään kodin ilmettä rauhallisena.

Kysy kodinkoneiden pakettitarjouksia!

Laskemme kodinkonepakettien ostajille aina kannattavia tarjouksia. Kysy myös ajankohtaisista kampanjoista, joilla säästät selvää rahaa! Myyjämme kertovat suunnittelutapaamisessa sinulle lisää vaihtoehdoista.

Tule ja tutustu kodin kylmälaitteisiin, astianpesukoneisiin, uuneihin, liesitasoihin ja muihin laitteisiin lähemmin myymälässämme Turun Orikedolla!

Asennuspalvelu kalusteille ja kodinkoneille

Haluatko päästä remontissa tai rakentamisessa helpolla? Meiltä tilaat keittiön ja kodinhoitohuoneen kalustekokonaisuuksille sekä niihin integroitaville kodinkoneille asennuspalvelun. Kun annat ammattilaisen huolehtia kaiken paikoilleen, yksityiskohdat istuvat juuri kuten on tarkoitus.