Skip to main content

Säilytysratkaisut

Kodinhoitohuoneen säilytysratkaisut

Joka päivä pyykkipäivä? Kotitöistä on vaikea luistaa, ja niiden parissa vierähtää arjessa tovi jos toinenkin. Siksi ei ole lainkaan yhdentekevää, millaisessa ympäristössä pyykkäät ja siivoat. Olipa tilaa käytettävissä paljon tai vähän, mittavapaiden kalusteratkaisujemme avulla otat siitä ilon irti parhaalla mahdollisella tavalla. Kalustamme sekä erilliset kodinhoitohuoneet että esimerkiksi kylpytilojen yhteen sijoittuvat pyykkipisteet. Ota kanssamme askel kohti toimivampia säilytysratkaisuja!

Säilytyskalusteet tuovat järjestystä kotiisi

Eksyykö pyykkiteline helposti olohuoneeseen? Eikö imuri tunnu mahtuvan muualle kuin nurkkaan lojumaan? Palaavatko puhtaat pyykit koskaan paikoilleen? Järkeväksi suunniteltu ja oikein mitoitettu säilytysratkaisu tuo ryhtiä kotiisi ja auttaa pitämään tavarat oikeilla paikoillaan. Emme lupaa siivota puolestasi, mutta sen sijaan autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan kotiisi säilytysratkaisut, joiden avulla koti pysyy helpommin järjestyksessä.

Kodinhoitohuoneen kaapistoihin on saatavilla monenlaisia arkea helpottavia apumekanismeja, kuten ulosvedettäviä pyykkitelineitä ja silityslautoja. Hyllyt ja vetolaatikot tarjoavat mahdollisuuden pitää pesuaineet, pyyheliinat ja siivousvälineet järjestyksessä. Kun säilytysratkaisu on suunniteltu tarpeisiisi sopivaksi, löydät kaapeista ja laatikoista nopeasti etsimäsi. Muista myös riittävä määrä koreja likapyykkien lajitteluun!

Mittojen mukaista säilytystilaa kotiisi

Oma tuotantomme tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet räätälöidä säilytysratkaisuja kotiisi sopiviksi. Valmistamme Turussa sekä kalusterunkoja että -ovia mittavapaasti, monissa eri sävyissä.

Laaja tilausovimallistomme lisää materiaalivaihtoehtojesi määrää valtavaksi. Mikäli vakiokokoiset kalusteet eivät istu tilaan, kokonaisuutta on kanssamme helppo täydentää mittatilaustyöllä. Näin saat hukkatilankin hyötykäyttöön.

Yhteensopivat säilytyskalusteet koko kotiin

Samoja kalusterunkoja, ovia ja tasomateriaaleja on mahdollista käyttää esimerkiksi keittiössä, vaatekaapeissa ja kodinhoitotilassa. Kun jokin yhteinen teema toistuu huoneesta toiseen, on helppo luoda tyylikäs ja yhtenäinen ilme eri tiloihin. Hyödynnä mittavapaa valmistuksemme ja tilaa makusi mukaiset kaapistot koko kotiisi!

Tule suunnittelemaan kanssamme toimivaa kodinhoitotilaa!

Koska tavoitteenamme on aina luoda pitkäikäisiä kalusteratkaisuja, pidämme tärkeänä sitä, että pääset tunnustelemaan ja vertailemaan eri pintoja ennen kuin teet päätöksiä. Näin varmistut siitä, että olet valitsemassa oikeanlaista kalusteovea ja siihen sopivinta runkoväriä.

Mallitoteutuksia ja -materiaaleja löydät aina runsain mitoin myymälästämme Turun Orikedolla. Varaa suunnittelutapaamiseen aika suoraan kalustemyyjiemme kalenterista!

Liukuovet sopivat myös kodinhoitotilan säilytysratkaisuihin

Tavaroiden ja vaatteiden säilytykseen kodin eri tiloissa sopivat monipuoliset liukuovikomerot, jotka toimitamme aina mittatilauksesta ja varustelemme sisäosiltaan käyttöösi sopiviksi. Ne tuovat tehokkuutta ja toiminnallisuutta myös kodinhoitotiloihin.

Vaatteiden säilytys kodinhoitohuoneen yhteydessä

Aina ei ole mahdollista vaikuttaa kodinhoitotilan sijaintiin. Mikäli kuitenkin pääset suunnittelemaan kotisi pohjaa alusta asti itse, kannattaa pyykkihuollon sujuvuutta pohtia etukäteen huolella. Saatat säästää aikaa ja vaivaa, kun kaikki vaatehuoltoon liittyvä on keskitetty kodissa yhteen paikkaan.

Jos vaatekaapit sijaitsevat kaukana kodinhoitotilasta, tulee likapyykkien koreja ja puhtaiden vaatteiden pinoja kuljeteltua edestakaisin. Moni päätyykin käytännön syistä sijoittamaan vaatesäilytyksen kodinhoitotilan välittömään läheisyyteen. Näin puhtaat vaatteet saa helposti takaisin oikeille paikoilleen.

Pidä tila siistinä ja piilota kaappiin!

Räätälöimme kodinhoitohuoneen ja muiden tilojen säilytysratkaisut aina sinulle sopiviksi. Mittavapaa valmistuksemme lisää mahdollisuuksiasi myös toimintojen piilottamiseen. Kodin ilme rauhoittuu kummasti, kun kaikki ei ole jatkuvasti esillä. Tyylikäs ratkaisu syntyy yhtä hyvin liukuovien kuin saranaovien taakse. Voit piilottaa pyykkikoneen tai vaikka koko kodinhoitopisteen myös keittiön aamiaiskaapeista tutun Wing Line -taitemekanismin avulla.

Tule suunnittelemaan kanssamme toimiva säilytysratkaisu!

Mikä sopii yhdelle, ei välttämättä palvele toista parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi suunnittelemme ja toteutamme kodin eri tilojen säilytykseen sopivat kaapistot aina asiakaslähtöisesti. Apua ideointiin saat suunnittelutapaamisessa. Samalla tutustut myymälässämme lisää erilaisiin materiaaleihin ja löydät sopivat tuotteet kaiken oleellisen säilytykseen.

Varaa myyjiemme kalenterista aika suunnittelutapaamiseen! Ei aikaakaan, kun kotisi on järjestyksessä!