Skip to main content

Tilanjakajat

Tilanjakajat

Komeroiden lisäksi liukuovi toimii mainiona tilanjakajana ja osana trendikkäitä lasiseinäratkaisuja. Sillä voi korvata perinteisen välioven sekä rajata esimerkiksi pukeutumistilan tai etätyöpisteen isommasta huoneesta omaksi kokonaisuudekseen. Kun työpäivä on päättynyt, kotitoimisto on helppo sulkea liukuoven taakse pois silmistä. Tilanjakotarpeissa palvelevat liukuovien lisäksi myös kiinteät lasiseinät.

Meiltä voit tilata esimerkiksi suomalaisen Mirror Linen laajaa liukuovimallistoa sekä Hietakarin tyylikkäitä lasiovia ja -seiniä. Liukuovi- ja tilanjakoratkaisut toteutamme aina mittojen mukaisesti, joten saat koko tilan hyötykäyttöön parhaalla mahdollisella tavalla.

Ruutulasiseinä jakaa tilaa tyylikkäästi

Valitse osa lasielementeistä kiinteinä ja osa avautuvina, makusi mukaan. Viime vuosina suurta suosiota nauttinut ruudukkoidea sopii paitsi lasin, myös peilin kanssa yhdistettynä. Jälkimmäinen vaihtoehto on erinomainen esimerkiksi vaatekaappien liukuovissa. Eteisessä tai makuutilassa on usein käyttöä peilille, mutta komeron sisältöä ei ole tarvetta nähdä koko ajan. Samaan kotiin voi hyvin valita kirkaslasista ruudukko-ovea tilanjakoon sekä peittävää mutta tilaa avartavaa peiliä komeroiden oviin.

Kotimaista mittatilaustyötä

Toimitamme lasiseinät, liukuovet ja tilanjakajat aina mittojen mukaan valmistettuina. Kumppaneinamme toimivat esimerkiksi suomalaiset Mirror Line ja Hietakari, joiden laadukkaita valikoimia edustamme lasiseinissä, -liukuovissa ja -tilanjakajissa. Kysy myyjiltämme myös muita vaihtoehtoja! Itsenäisenä toimijana pystymme tarjoamaan sinulle usein ketterästi tuotteita myös vakiovalikoimamme ulkopuolelta.

Raitalasi, kuviolasi, värillinen lasi -valise makusi mukaan!

Kun kaipaat pientä näkösuojaa, suosittelemme tutustumaan kuvioituihin laseihin, jotka päästävät valon lävitseen mutta sumentavat näkymää. Esimerkiksi suosittu raitalasi makuuhuoneen tilanjakajassa tai pukeutumistilan väliovessa tuo kirkasta lasia enemmän yksityisyyttä mutta antaa silti valon kulkea.

Myös kehykset vaikuttavat paljon lasiovien ja tilanjakajien ilmeeseen. Tämä kannattaa ottaa huomioon, kun valitset omiin tarpeisiisi sopivinta vaihtoehtoa.

Älä unohda myöskään värillistä lasia! Se antaa aivan omanlaisensa tunnelman esimerkiksi liukuovikaapistoon.

Liukuovet piilottavat pyykkipisteen

Pois silmistä, pois mielestä! Kun kodinhoitotila sijaitsee kylpyhuoneen yhteydessä, pyykit muistuttelevat jatkuvasti olemassaolostaan. Ongelmaan löytyy kuitenkin ratkaisu, sillä koko pyykkipisteen voi sijoittaa liukuovien taakse. Näin saat pesutornin, pyykkikorit ja vesipisteen halutessasi kokonaan piiloon. Helppo tapa rauhoittaa kodin ilmettä!

Yksityisyyttä tilanjako-ovella

Lasi antaa valon kulkea, mutta aina se ei ole tarpeen. Kun tiloihin halutaan yksityisyyttä, liukuoveen sopii kirkasta lasia peittävämpi vaihtoehto. Tähänkin tarjoamme monia vaihtoehtoja.

Meiltä tilaat mittojen mukaan valmistettuja liukuovia myös esimerkiksi maalatusta MDF-levystä. Näin saat yksityisyyttä pukeutumiseen tai eri huoneiden välille.

Mitä lasiseinät ja ruudukko-ovet maksavat?

Kuten kaikissa tuotteissamme, myös lasiseinissä ja tilanjako-ovissa hinta vaihtelee valitsemiesi yksityiskohtien mukaan. Kaunis kokonaisuus on mahdollista toteuttaa eri budjeteilla. Sekä mitat, runkomateriaali että lasin tyyppi vaikuttavat kustannuksiin. Lähtökohtaisesti kirkas lasi on edullisinta. Hinta nousee, kun valitset karkaistua tai vaikkapa kuviollista lasia. Suunnittelutapaamisessa kerromme mielellämme eri vaihtoehdoista ja laskemme sinulle sen jälkeen tarjouksen sopivasta kokonaisuudesta.

Säästä tilaa lasiseinällä

Suomalaisen Hietakarin tyylikkäät tilanjakotuotteet tuovat lasipintaa myös pesutiloihin. Pienen kylpyhuoneen kruunaa suihkunurkka, jonka taittuvat ovet toimivat erityisen näppärästi ahtaassa tilassa. Hietakarin tuotteisiin voit valita mustien kehyksien lisäksi muitakin sävyjä ja esimerkiksi raitalasia, joka tarjoaa pientä näkösuojaa.

Kaapisto sopii tilanjakajaksi - Ideoita persoonalliseen kotiin!

Vain mielikuvitus rajoittaa keittiökaapistojen runkojen hyödyntämistä eri huoneisiin toteuttamissamme ratkaisuissa. Seinän lisäksi tilanjakoon sopivat myös kiinteät kalusteratkaisut. Valmistamme mittatilauksesta monenlaisia erikoiskalusteita kotiasi kaunistamaan, arkeasi helpottamaan ja yksityisyyttä tuomaan. Kaapistokokonaisuuteen sijoitat helposti toivomiasi toimintoja.

Parhaimmillaan kalusteratkaisut tuovat paitsi persoonallisuutta, myös tehokkuutta kotiisi. Kaunis ja toiminnallinen tilanjakaja voi olla esimerkiksi kaapistoratkaisu, joka toimii samanaikaisesti tv-tasona, työpisteenä ja kirjahyllynä. Erikoiskalusteratkaisut suunnittelemme ja valmistamme aina asiakaslähtöisesti monilla eri materiaaleilla, sävyillä ja mitoilla.

Lasiovien turvallisuus

Lasiseinät ja -tilanjakajat ovat pitkään ihastuttaneet sisustajia. Uskaltaako niitä valita lapsiperheeseen? Materiaaleissa on eroja, ja käyttökohde vaikuttaa siihen, millaisia ominaisuuksia oma tilanjakajasi kaipaa. Korkeissa liukuovissa turvakalvo tai laminointi on suositeltava, kun taas keittiön yläkaapiston vitriiniin ei lähtökohtaisesti kohdistu yhtä suurta rasitusta. Trendikäs raitalasi on karkaistuna turvallinen valinta perheisiin, joissa sattuu ja tapahtuu. Sitä ei saa helposti rikki, mutta jos eteen tulee tilanne, jossa karkaistu lasi syystä tai toisesta vahingoittuu, se hajoaa murusiksi eikä teräviksi sirpaleiksi.

Kiinnostaako lasiseinä tai tilanjakaja? Myyntitiimimme kertoo suunnittelutapaamisessa mielellään lisää sopivista vaihtoehdoista.

Asennuspalvelu lasiseinille ja tilanjakajille

Lasiseinien ja liukuovien siirtely on raskasta puuhaa. Mikäli haluat jumpata itse, saat kalustenoudon yhdeydessä mukaasi asennusohjeemme. Entä jos kuitenkin antaisit ammattilaisten hikoilla puolestasi? Kun tilaat meiltä asennuspalvelun, voit olla varma onnistuneesta lopputuloksesta.