Skip to main content

Asennuspalvelu säästää aikaa ja hermojasi

Keittiön remontoiminen maksaa tuhansia euroja. Siksi saattaa tuntua houkuttelevalta ajatukselta säästää työn osuudessa. Mikäli olet asentanut keittiöitä ennenkin tai saat siihen apua kokeneelta konkarilta, voit tietenkin tilata meiltä pelkät kalusteet. Kokoamme tuotannossamme kalusterungot puolestasi asennusvalmiiksi ja liitämme mukaan asennusohjeet.

Keittiöremonttiin liittyy kuitenkin monta eri työvaihetta, jotka kaikki vaativat erityisosaamista. Ensin vanha kalustus tulee purkaa, kuljettaa pois ja kierrättää osat asianmukaisesti. Seuraavana ovat vuorossa pohjatyöt ja uusien kaapistojen asennus. Tähän kaikkeen saat apua Unique Homen taitavalta asennustiimiltä. Säästät aikaasi ja hermojasi tilaamalla meiltä purku- ja asennustyötä haluamallasi laajuudella. 

Kalusteasennus on millintarkkaa puuhaa, jossa pitää hallita paljon muutakin kuin ristimitta. Kun ammattilainen asentaa keittiösi, voit olla varma laadukkaasta lopputuloksesta ja toimivista mekanismeista. Asentajamme taitavat myös pienet pintaremonttityöt, joten keittiön uusimisen yhteydessä voit tilata meiltä esimerkiksi seinien tasoituksen ja maalauksen tai lattioiden vaihdon. Muistathan, että työn osuudesta on mahdollista saada verotuksessa kotitalousvähennystä!

Unique Homen oma kalusteasennus toimii Turun alueella.

Meillä tehdään suomalaista työtä

Unique Homen omalle asennuspalvelulle on myönnetty Avainlippu merkiksi siitä, että meillä tehdään suomalaista työtä. Miksi emme sitten ole ulkoistaneet asennuksia, kuten moni muu alan yritys? Meille on tärkeää, että asentajamme tuntevat läpikotaisin nimenomaan Unique Home -kalusteet, sillä eri valmistajien ratkaisuissa on eroja. Kun tilaat meiltä kalusteesi asennettuina, saat niille automaattisesti laatutakuun.

Remontteihin sisältyvistä sähkö- ja putkitöistä huolehtivat halutessasi pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme, joten sinun ei tarvitse erikseen etsiä tekijöitä ja aikatauluttaa heidän käyntejään. Luotettavat yhteistyökumppanimme hyppäävät apuun myös silloin, kun tarvitset kotiisi laajempaa remonttikokonaisuutta tai omien asentajiemme kalenterit ovat ehtineet täyttyä pitkälle tulevaisuuteen. 

Kysy asennus- ja remonttipalveluista kalustesuunnittelun yhteydessä lisää myyjiltämme!

Tiesithän, että voit hakea Unique Home -rahoitusta sekä uusille kalusteillesi että asennustyölle?  

Unique Home -asennuspalvelu hoitaa keittiöremontit ja eri tilojen kalusteasennukset.
Unique Home -logo

Haluatko tietää lisää palvelustamme?
Ota yhteyttä oheisella lomakkeella!