Skip to main content

Kotimaiset kalusteet mittojen mukaan

Tiesitkö, että Unique Home on myös itsenäinen kalustevalmistaja? Taitavien tuotantopuuseppiemme ja modernin CNC-laitteiston yhteistyönä omassa tehtaassamme valmistuu kotisi kokoisia kalusteratkaisuja sekä vakio- että erikoismitoilla.

Kun tilaa ei ole mahdollista hyödyntää tehokkaasti standarikokoisilla kalusterungoilla ja -ovilla, täydennämme kokonaisuutta mittatilaustyöllä. Pyrimme aina tarjoamaan sinulle kustannusten puolesta järkevimmän vaihtoehdon. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu merkiksi korkeasta kotimaisuusasteesta.

Sen jälkeen kun muutimme vuonna 2013 meitä varten rakennettuihin tiloihin, olemme investoineet moderneihin tuotantolaitteisiin. Koska oma tehtaamme sijaitsee Unique Home -myymälän yhteydessä, toimintamme on mahdollisimman joustavaa. Kalustemyyjämme ja tuotantopuuseppämme työskentelevät samassa osoitteessa, joten haastavissakin tilanteissa on usein helppo löytää nopea ratkaisu kiireiselle asiakkaalle.

Meiltä tilaat turkulaista työtä

Meillä et maksa räätälöidyistä ratkaisuista liikaa, sillä erikoismitat ovat meille arkipäivää. Jokainen koti ansaitsee mielestämme juuri sitä varten suunnitellut ja mitoitetut kaapistot. Valmistamme Orikedolla suomalaisella työllä kalusteovia ja -runkoja, työtasoja sekä monenlaisia erikoiskalusteratkaisuja. Keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden rungot kokoamme puolestasi Turussa asennusvalmiiksi.

Olemme kasvattaneet jatkuvasti oman tuotantomme osuutta, ja levyvärien vakiovalikoimassamme on tällä hetkellä parikymmentä vaihtoehtoja, jotka sopivat yhtä lailla kalusteoviin kuin -runkoihin. Pidämme varastossa myös suosituimpia laminaattitasokuoseja. Meiltä kannattaa kysellä vaihtoehtoja nopeaankin tarpeeseen! Vakiovalikoiman lisäksi valmistamme kalusteita myös monista tilausväreistä. Voit valita kaapistoihisi esimerkiksi Formican korkeapainelaminaatteja.

Kalustevalmistusta Unique Homen omissa tuotantotiloissa Turussa.

Helpota remonttiasi kotiinkuljetuksella ja asennuspalvelulla!

Toimitamme keittiökalusteiden rungot aina valmiiksi koottuina, ja kookkaan lastauskatoksemme alla pakkaat kalusteet mukavasti kyytiisi säällä kuin säällä. Mikään pakko ei tietenkään ole rehkiä kalusteiden kanssa itse, sillä voit tilata kauttamme myös kotiinkuljetuksen. Keittiöremonttiasi helpottaa oma asennuspalvelumme. Kun tilaat asennustyön ammattilaiselta, voit luottaa laadukkaaseen lopputulokseen.

Raitalasi ja mustat kehykset elävöittävät suihkuseinää.

Kalusteet osamaksulla

Uhkaako remonttibudjetti pettää? Unelmista ei tarvitse tinkiä, sillä voit maksaa ne myös erissä. Hae uusille kalusteillesi, asennustyölle tai vaikka molemmille Unique Home -rahoitusta helposti kotisivujemme kautta!

Modernit toiminnot ja vanhan talon henkeen sopiva ilme yhdistyvät tässä Unique Home -keittiössä. Yläkaapistoista ei tarvinnyt tinkiä, kun keittotasoksi valittiin Boran induktiotaso, johon on integroitu liesituuletin.
Unique Home -logo

Haluatko tietää lisää palvelustamme?
Ota yhteyttä oheisella lomakkeella!