Eteinen on kodin käyntikortti, ja tähän kotiin kelpaa tulla sisään kummasta ovesta tahansa. Toimivien säilytysratkaisujen ansiosta sisäänkäynnit pysyvät helposti siisteinä. Liukuovet on ilo myös avata, sillä kaikille tavaroille on oma paikkansa.

Asiakaspariskuntamme uudessa omakotitalossa yhtenäinen ilme kulkee kauniisti tilasta toiseen. Skandinaavinen vaaleus terästyy harkitusti mustalla, jota on käytetty esimerkiksi kodin tyylikkäissä säilytysratkaisuissa. Pääeteisessä Mirror Linen mustakehyksisiin liukuoviin yhdistettiin puhtaanvalkoinen satiinilasi. Kodinhoitohuoneen yhteydestä löytyy kodin arkisempi sisäänkäynti, jossa liukuovikomero toimii samalla peilinä.

Koska toteutamme säilytysratkaisut mittojen mukaan, käytettävissä oleva tila on mahdollista hyödyntää optimaalisesti. Myös henkilökohtaiset toiveet on helppo huomioida, kun standardimitat eivät rajoita suunnittelua. Aiemman kokemuksensa pohjalta asukkaat halusivat tällä kertaa kolmen sijaan vain kaksi liukuovea rinnakkain. Näin yhtä leveää ovea liikuttamalla saa komeron sisältöä kerralla enemmän esiin.

Hyvin organisoiduissa komeroissa kaikelle on oma paikkansa, joten järjestys pysyy yllä vaivattomasti. Unohda penkominen ja ota ilo irti toimivista mekanismeista! Kaapistojen toiminnallisuutta lisäävät esimerkiksi kuvissa näkyvät Hettich Atira -sisälaatikot ja ulosvedettävät kenkätelineet.

Myyjämme suunnitteli kodin kaikki kiinteät kalusteratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Eteistilojen tyyliä toistaa myös makuu- ja vaatehuoneen välinen ruudukko-ovi. Kalusteasennuksista huolehti Mikko.

Vetolaatikossa asusteet pysyvät ojennuksessa ja ne löytyvät helposti ilman penkomista.