Kissakin sen tietää, että Unique Homen kalusteratkaisuissa huomioidaan koko perheen tarpeet.

Räätälöidyt ratkaisut ovat Unique Homen arkipäivää, eivätkä vakiomitoitukset rajoita suunnitteluamme. Siksi kalustekokonaisuuksissamme on helppo huomioida yksilölliset tarpeet.

Tähän kodinhoitotilaan Mika ideoi yhdessä asiakkaan kanssa erikoisratkaisun perheen lemmikkejä varten. Kissanhiekkalaatikkoa ei tarvitse katsella jatkuvasti esillä, kun sille suunniteltiin oma paikkansa saranaoven taakse. Ideana oli, että kissat opetaan kulkemaan sokkelitilan kautta hiekkalaatikolleen eikä ovea avata kuin siivoustarkoituksissa. Kuulemamme mukaan älykkäät lemmikit oppivatkin nopeasti pujahtamaan oven alta tarpeilleen.

Kodinhoitohuoneeseen valittiin helppohoitoiset Rigoletto-mikrolaminaattiovet. Samalla materiaalilla verhoiltiin myös kalusterunkojen päädyt. Työtasot ovat niinikään laminaattia, ja musta hana löytyi Tapwellin mallistosta. Mielen tasokkaat kodinkoneet huolehtivat pyykipesusta ja -kuivauksesta.

Mitkä kissanpäivät! Kun suunnittelimme asiakkaallemme käytännöllistä kodinhoitotilaa, myös perheen lemmikki otettiin huomioon. Yhden kalusteoven takaa paljastuu nyt kissanhiekkalaatikko, joka on helppo pitää katseilta piilossa. Kissa mahtuu pujahtamaan laatikolleen sokkelitilan kautta, joten saranaovea ei tarvitse avata kuin siivousta varten.