Välillä on ihanaa unohtaa pesua tai lajittelua odottavat pyykit. Tässä kodissa se on helppoa, sillä kylpyhuoneeseen yhdistetyn kodinhoitopisteen saa kokonaan piiloon liukuovien taakse. 

Toimiva kodinhoitopiste ei edellytä isoa tilaa. Pienikin riittää, kun yksityiskohdat on hiottu tarpeita vastaaviksi. Tässä rivitaloasunnossa osa kylpyhuoneesta erotettiin pyykkihuollon tarpeisiin. Koko seinänmitta saatiin hyötykäyttöön mittatilausratkaisulla.

Mirror Linen liukuovien taakse mahtuvat sekä pesukone ja kuivausrumpu että vesipiste tasoineen. Myös säilytystilaa löytyy riittävästi hyllyjen ja vetokorien muodossa. Käsipyykit pestään Silgranit-komposiittialtaassa, ja hana on Tapwellin mallistosta. Työtason materiaaliksi valittiin helppohoitoista laminaattia. Mikä parasta, likaiset pyykit eivät muistuta jatkuvasti olemassaolostaan, koska aina on mahdollisuus vetää liukuovet kodinhoitopisteen eteen. Pois silmistä, pois mielestä.

Kohteen kalustesuunnitelusta vastasi Maria.

Mirror Line -liukuovet erottavat kodinhoitopisteen kylpytilasta. Ovien taakse mahtuvat sekä pesukone ja kuivausrumpu että vesipiste tasoineen. Vetokorit ja hyllyt tarjoavat runsaasti säilytystilaa.