Kun tilaa ei ole hukattavaksi asti, hyvän suunnitelun ja näppärien ratkaisujen merkitys korostuu. 50-luvun talon kylpyhuone sai remontissa taitto-ovisen suihkunurkan, hartsipinnat sekä mattamustan kalustuksen.

Unique Homen oma remonttitiimi uudisti kerrostalokolmion kylpyhuoneen osana laajaa huoneistoremonttia. Vanha laatoitus purettiin ja sekä seinät että lattia saivat hartsipinnoitteen.

Allaskalusteiden ovet valmistimme mustasta Fenix NTM -nanolaminaatista, joka hylkii likaa ja sormenjälkiä. Myös wc-pönttö sai taustalleen mustan koteloinnin. Suihkuun ja käsienpesupisteelle valittiin hanat Tapwellin mallistosta. Aamutoimille ja iltapesuille lisävalaistusta tuo led-valopeili.

Pienen kylpyhuoneen kruunaa Hietakarin mustakehyksinen suihkunurkka, jonka taittuvat ovet toimivat erityisen näppärästi ahtaassa tilassa. Peilin kautta vilahtaa saman valmistajan lasinen väliovi. Hietakarin tyylikkäät tilanjakotuotteet ovat edustuksessamme, ja Unique Home -myymälästä löydät myös mallitoteutuksen.

Pienessä kylpytilassa on remontin jälkeen paikka pyykkikoneelle. Likapyykeille järjestettiin tilaa seinän toiselta puolelta eteisen liukuovikomerosta.

Tämän kohteen kalustesuunnitelmista vastasi Tomi.

remontoitu kylpyhuone mattamustalla kalustustuksella, hartsipinnoitteella ja Hietakarin suihkuseinällä