Sopiva määrä mustaa terästää ilmettä ja toimii yhdistävänä tekijäjä kodin kaikissa tiloissa.

Kerrostalokolmio sai remontissa asennustiimimme käsissä uudet pinnat ja kiintokalusteet. Suunnittelimme ja toteutimme asuntoon keittiön lisäksi myös muut säilytyskalusteet sekä lasiset tilanjakoelementit.

Makuuhuoneiden ja eteisen kiinteisiin komeroihin asensimme alumiinikehyksiset liukuovet, joissa on vaimennus molempiin suuntiin. Eteisessä asensimme vasemman peilioven taakse tangon takkisäilytystä varten ja oikelle puolelle pyykkikorit. Tällaiseen ratkaisuun päädyttiin, koska kylpyhuone on tyypillisen 50-luvun kerrostalon tapaan ahdas. Pyykkikorit saatiin kuitenkin eteisen puolella mahtumaan kätevästi aivan kylppärin oven viereen, eli pesukoneen välittömään läheisyyteen. Tiesithän, että liukuovikomeromme valmistetaan aina mittojen mukaan ja varustellaan juuri siten kuin asiakas toivoo?

Mustaraaminen tyyli jatkuu Hietakarin Bläk Paris -väliovissa, jotka kuuluvat myös Unique Homen valikoimiin. Lasiset tilanjakoseinät ja ovet ovat olleet viime vuosina valtavan suosittuja. Mustan lisäksi saatavilla on muitakin kehyssävyjä. Myös laseja on tarjolla kirkkaan lisäksi myös kuvioituina ja värillisinä. Tässä asunnossa kylpyhuoneen oveen valittiin lasi, josta ei näe läpi.

Kohteen kalustesuunnittelusta vastasi Tomi ja remonttitöistä oma asennuspalvelumme.

mustarunkoinen liukuovikaapisto ja ruudukko-ovi mustalla profiililla