Perinteistä pienellä modernilla twistillä. Näin kuvaili perheensä sisustusmakua tämän keittiön emäntä. Haaveet toimivasta keittiöstä toteutuivat Unique Home -remontilla.

Leipomista harrastavassa lapsiperheessä materiaalien tulee olla helppohoitoisia eikä tasopinta saa loppua kesken. Kalustemyyjämme lähti ideoimaan asukasperheen kanssa omakotitalon keittiöremonttia käytännöllisyys edellä mutta silti ulkoisista seikoista tinkimättä. Mitään ei haluttu jättää sattuman varaan, ja huolellinen suunnittelu palkitaan nyt sujuvana arkena, jossa vanhan keittiön epäkohdat loistavat poissaolollaan.

Niemekkeen välitilaan mitoitettiin näppärä säilytystila perheen aamiaistarpeille. Keveä liukuoviratkaisu ei juuri tilaa vie, mutta se auttaa pitämään kaiken oleellisen käden ulottuvilla ja silti pois silmistä. Keittiökaapistoihin piiloutuu muitakin arkea helpottavia mekanismeja, kuten ulosvedettävä mausteteline. Kauneimmat astiat ovat esillä lasiovien takana vitriinikaapissa.

Keittiöön valittiin maalatut mdf-ovet ja huolettomat laminaattitasot. Välitilan valkoisesta alumiinikomposiittilevystä on helppo pyyhkäistä roiskeet pois. Allas on Stalan ja hana Oraksen mallistosta. Välitilan säädettävä valaistus toteutettiin Dreamledin tuotteilla.

Tässä keittiössä voi kokkailujen lomassa ottaa myös rennosti, sillä ikkunoiden eteen toteutimme mittatilauksesta kätevän säilytyspenkin. Tasopintaan upotetut pistorasiat takaavat, että löhöilijältä ei lopu virta kesken.

Unique Homen oma tiimi huolehti kohteen kalusteasennuksista ja remonttitöistä. Nyt kelpaa kokata ja leipoa!

Unique Homen vetolaatikot kootaan tuotannossamme asennusvalmiiksi. Asiakasperheemme keittiössä kalusteovien taakse sijoitettiin sisälaatikoita, jotka tuovat toiminnallisuutta arkeen ja säilövät hyllyjä kätevämmin esimerkiksi jauhot, pastat ja muut kuivatarvikkeet.