Erillinen kodinhoitotila on todellista arjen luksusta. Kun pesukoneet saa vielä liukuoven taakse piiloon, pyykit on helppo unohtaa välillä ihan kokonaan. 

Olemme sanoneet tämän ennenkin ja toistamme sen jälleen: Hyvä suunnittelu palkitsee sujuvampana arkena. Tässä uudiskohteessa kodinhoidolle on varattu ihan oma tilansa. Sen vierestä löytyy walk-in-closet eli läpikuljettava vaatehuone, jonka näppärän sijainnin ansiosta puhtailla pyykeillä on lyhyt matka takaisin paikoilleen. Jonkun ne pyykit on toki pestävä, mutta ihan joka hetki niitä ei tässä kodissa tarvitse ajatella. Pesukoneen ja kuivausrummun paikka on nimittäin liukuoven takana.

Kodinhoitohuoneen kalusteisiin valittiin helppohoitoisia ja mahdollisimman huolettomia materiaaleja. Taso on laminaattia ja allas terästä. Kiiltävät kalvo-ovet on helppo pyyhkäistä puhtaiksi. Simppelin tyylin täydentävät profiilivetimet ja Tapwellin hana.

Kohteen kalustesuunnittelusta vastasi Maria.

Kiiltävän valkoinen kodinhoitohuone, tumma laminaattitaso, teräsallas ja mustat vetimet. Kalvo-ovet kestävät kosteissa tiloissa paremmin kuin monet muut ovimateriaalit.