Erillinen pukeutumistila on monen unelma, ja yhä useammasta kodista sellainen myös löytyy. Tässä uudiskohteessa walk-in-closet sijaitsee kätevästi kodinhoitotilan ja makuuhuoneen välissä. Se kalustettiin Unique Homen kiinteällä, avo- ja piilosäilytystä yhdistelevällä ratkaisulla. 

Arki toimii, kun kaikelle on paikkansa ja toiminnot on harkittu etukäteen. Puhtaat pyykit eivät ehkä siirry ajatuksen voimalla takaisin vaatehuoneeseen, mutta ainakin pyykkihuolto on mahdollisimman helppoa, kun vaatesäilytys sijaitsee kodinhoitohuoneen yhteydessä. Tässä kodissa walk-in-closetiin pääsee kulkemaan myös makuuhuoneesta. Toimitimme tähän kotiin vaatesäilytysratkaisujen lisäksi myös keittiö- ja wc-kalusteet.

Unique Home -säilytysratkaisut toteutetaan aina mittojen mukaan ja varustellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Niin myös tässä tapauksessa. Avo- ja piilosäilytystä yhdistelevä kokonaisuus on usein vaihtoehdoista se toimivin. Tangoilla roikkuvat lempivaatteet on helppo käydä läpi yhdellä silmäyksellä, mutta esimerkiksi kausivaatteet tai harvemmin käytössä olevat asusteet voi sijoittaa vetolaatikoihin tai yläkaappeihin piiloon. Kalusteiden valkoinen väritys toimii rauhallisena taustana avosäilytykselle.

Kohteen kalustesuunnittelusta vastasi myyjämme Maria yhdessä asiakkaan kanssa.

Pyykkihuolto on mahdollisimman helppoa, kun vaatesäilytys sijaitsee kodinhoitotilan välittömässä läheisyydessä. Tämän käytävämäisen pukeutumistilan kalustimme valkoiseksi.