Miksi vuokralle menevä koti pitäisi remontoida perusvarmoin sävyin ja materiaalein? Kun Mira Paloneva päätti uudistaa omistamansa kaksion pintoja ja kalusteita, hän halusi tehdä sen värikkäästi ja makunsa mukaisesti. Meillä oli ilo olla mukana Miran ideoimassa keittiöremontissa. 

Turkulainen somevaikuttaja Mira Paloneva tunnetaan värikäästä tyylistään ja iloisesta ilmeestään. Hän ei halunnut jarrutella myöskään sijoitusasuntonsa remontissa, vaan päätti toteuttaa uudistukset rohkeasti ja omaa makuaan kuunnellen.

Asunnon vanhaa keittiötä ei voinut hyvällä tahdollakaan kutsua käytännölliseksi. Uusien kaapistoratkaisujen ideoinnissa Miraa auttoi kalustesuunnittelijamme Anne. Yhteisen tuumailun tuloksena pieneen tilaan syntyi mahdollisimman toimiva kokonaisuus, joka huomioi vuosikymmeniä sitten tehdyt rakenteet ja ratkaisut. Vanha ruokakomero säästettiin osana keittiötä, ja betoninen ikkunapenkki naamioitiin alakaapiston uumeniin, sillä sitä ei saatu järkevästi poistettua.

Keittiön kalusteoviin Mira valitsi Tikkurilan sisämaalikartastosta persikkaisen pinkin Flamingo-sävyn K319. Maalatut mdf-ovemme on mahdollista tilata aina oman maun mukaan sävytettyinä, mikäli vakiovärien kartastosta ei löydy sopivaa vaihtoehtoa. Keittiön seinät ja ruokakomeron ovet saivat pintaansa Virtasen Maalitehtaan Rödharu-sävyä.

Keittiön työtasoista ja altaasta Mira teki someyhteistyön suoraan valmistajan kanssa. Kotimainen Durat-komposiitti kuuluu kuitenkin myös Unique Homen valikoimiin, joten voit tilata meiltä määrämittaiset tasot tai allastasot osaksi kalustekokonaisuuksiasi. Myymälästämme löydät sekä esimerkkitoteutuksen että runsaasti värikkäitä Durat-mallipaloja. Mira valitsi työtasoihin ja takanostoon valkopohjaisen kuosin monivärisillä muruilla. Myös allasosa on Duratia, mutta sen sävyn Mira valitsi sopimaan yhteen kalusteovien kanssa. Mehukkaan keittiökokonaisuuden kruunaa Tapwellin messinkinen hana.

Kohteen kalusteasennuksesta vastasi Mikko. Värikäs vuokrakaksio löysi nopeasti uuden asukkaan, joten markkinoilla oli selvästi tilausta persoonallisesti toteutetulle remontille.

Miran iloisen Instagram-tilin löydät nimellä @mirapaloneva.

Kuvat meille otti Jere Satamo / Rabbit Visuals.

Sijoitusasunnonkin voi kalustaa kiinnostavasti ja tasokkaasti! Kaksion keittiössä on nyt Tikkurilan Flamingo-sävyiset kalusteovet, moniväriset Durat-tasot, kalusteoviin sointuva komposiittiallas sekä Tapwellin messinkinen hana.