Skip to main content

Kalustemekanismit

Keittiön arvokkaimmat osat ovat usein katseilta piilossa. Erilaiset kalustemekanismit tuovat sujuvuutta arjen askareisiin. Pieniltä tuntuvat valinnat voivat siksi olla toiminnallisuuden kannalta ratkaisevia.

Toimivassa kalustekokonaisuudessa katseilta piiloon jäävät mekanismit ovat vähintään yhtä tärkeitä kuin näkyvät osat. Älykeittiössä kalusteovet avautuvat sähköisesti, mutta laadusta ei tarvitse tinkiä edullisemmissakaan ratkaisuissa. Esimerkiksi suositut aamiaiskaapit pystymme toteuttamaan monella eri mekanismilla. Kysy rohkeasti myyjiltämme budjetillesi sopivia vaihtoehtoja! Pääasiallinen helatoimittajamme on saksalainen Hettich, jonka laatuun luotamme saranoissa ja laatikkomekanismeissa.

Itsenäisenä toimijana pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin ja ottamaan myyntiin uusia tuotteita. Siksi olemme aina ajan hermoilla myös kalustemekanismeissa. Pelkästään jätevaunumekanismeja löytyy valikoimistamme useita erilaisia, onhan lajittelu nykyään oleellinen osa toimivaa keittiötä. Oma tuotantomme toteuttaa myös erikoiskalusteratkaisuja ja räätälöi tuotteet sinulle sopiviksi.

Monipuoliset lisävarusteemme viimeistelevät kalustekokonaisuutesi ja auttavat pitämään laatikoiden tai kaappien sisällön ojennuksessa. Tämäkin tehdään nykyään tyylillä, sillä helatoimittajiemme valikoimista löytyy esimerkiksi puisia aterinlokerikkoja. Myymälässämme pääset tutustumaan myös erilaisiin välitilatuotteisiin sekä valaistusratkaisuihin.