Skip to main content
ajankohtaista

Ihanan käytännöllinen arki

Toimiva vaatesäilytys on varusteltu käyttäjiensä tarpeiden mukaan. Tähän walk-in-closetiin toteutimme valkoiset kalusterungot sopivin lisävarustein. Tilaan pääsee kulkemaan makuuhuoneen sängyn molemmista reunoista, ja pariskunnan molemmille osapuolille löytyy sekä rekkitilaa, hyllyjä että vetokoreja.

Aurinkoisia päiviä riittää vielä, mutta samalla monessa perheessä on palailtu töiden, opiskelujen, päivähoidon ja harrastusten pariin. Arkea aikatauluineen ei ehkä pääse pakoon, mutta entäpä jos tekisit siitä arjesta itsellesi astetta sujuvampaa? Unique Homen tavoitteena on luoda räätälöityjen kalusteratkaisujen muodossa kotiisi juuri sinun tarpeitasi palvelevat puitteet. Valmistamme toimivia kiintokalusteita sekä vakio- että erikoismitoilla niin keittiöön, wc- ja kodinhoitotiloihin kuin esimerkiksi eteisen tai pukeutumishuoneen säilytystarpeisiin. Mikä parasta, meiltä ostat suomalaisia, Avainlipun arvoisia kalusteita ja asennuspalveluja.

 

 

Portfolioomme on lisätty uusia kohde-esittelyjä kalustamistamme kodeista. Kurkkaa, millaisia valintoja muut asiakkaamme ovat tehneet keittiöihinsä, kodinhoitotiloihinsa ja säilytysratkaisuihinsa. Toivomme, että löydät samalla ideoita toimivampaan arkeen. Tiesithän, että voit hakea omien kalusteunelmiesi toteuttamiseen myös Unique Home -rahoitusta näppärästi nettisivujemme kautta?

 

 

Unique Homen kalustemyyjät tavoitat tuttuun tapaan arkisin klo 9-17 numerosta (02) 880 0160. Voit myös lähettää meille viestiä suoraan nettisivujemme kautta ja pyytää yhteydenottoa. Suosittelemme sopimaan suunnitteluajasta etukäteen. Näin varmistat saavasi myymälässä  kiireetöntä palvelua juuri silloin kun sinulle sopii. Inspiroivaa syksyä!