ajankohtaistaetusivu

Työpiste kuntoon kotona!

By 25.9.2020No Comments
kotitoimiston kalusteet

Käsi ylös, jos sinunkin kodissasi on tänä vuonna tehty etätöitä sohvalta käsin tai käyty koulua keittiön pöydän ääressä. Unique Homen räätälöidyillä kalusteratkaisuilla nostat kotikonttorin tasoa ja tehostat tilankäyttöä.

Kiinteä työpiste
Kotitoimiston kalusteet etätyö

Parempaa etätyöskentelyä

Keväällä suomalaiskodeissa nähtiin monenlaisia viritelmiä, kun etätyöskentelyyn ja -kouluun piti siirtyä nopealla aikataululla. Sittemmin työpisteisiin ja niiden ergonomiaan on kiinnitetty enemmän huomiota, sillä etätyösuositus jatkuu ja moni työskentelee nyt jatkuvasti kotoa käsin. Videopalaveri saattaa sujua mukavasti sohvalla läppäri sylissä, mutta pidemmän päälle ei ole yhdentekevää, millaisessa asennossa päiväsi vietät. Muuttuneet olosuhteet on hyvä ottaa kokonaisvaltaisesti huomioon.

Rulo-ovi kotitoimisto

Toimivasti juuri sinun tarpeisiisi

Tarjoamme toimivia kalusteratkaisuja sekä tilavan kotikonttorin että kompaktin työpisteen tarpeisiin. Mittavapautemme mahdollistaa sen, että kaikki käytettävissä olevan sentit saadaan valjastettua hyötykäyttöön. Valmisratkaisuissa vastaavaa räätälöintimahdollisuutta ei välttämättä ole, joten hukkatilaa jää helposti. Kun työtila suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi ja kotisi mittoihin, siihen liitetään tietysti myös sopiva määrä säilytystilaa papereille, kansioille ja tarvikkeille. Mittojen mukaan toteutetun työpisteen valtteihin lukeutuu sekin, että voit valita runkoon, tasoon ja oviin halutessasi samat materiaalit kuin kotisi muihin Unique Home -kalusteisiin. Näin yleisilme säilyy harmonisena, vaikka etätoimistosi sijoittuisi keittiön nurkkaan.

Tuntuuko työpistelle kertyvän aina tavaraa? Miten vetää raja työ- ja vapaa-ajan välille, kun molempia vietetään nyt kotona? Astetta siistimpi yleisilme syntyy, kun suunnittelemme työpisteesi liukuovien taakse samalla idealla kuin kuvan kodinhoitotilan. Työpäivän päätteeksi voit vetää ovet kotitoimiston eteen. Pois silmistä, pois mielestä!

Ergonomia huomioon

Ergonomia on kotitoimistollakin tärkeää. Siksi löydät valikoimistamme myös sähköpöydät, joiden nostomekanismi mahdollistaa työskentelyn juuri sinulle sopivalla korkeudella, joko istuen tai seisten. Mikä parasta, valmistamme pöytääsi sopivan kokoisen kannen valitsemastasi materiaalista. Kysy lisää myyjiltämme ja varaa aika toimivan kalusteratkaisun suunnitteluun!