Skip to main content
Arkisto

Kesän poikkeukset aukioloajoissamme

Vanhan talon keittiössä ikkuna tulee alas, mutta asukkaat toivoivat työtasoista yhtenäisiä. Toteutimme tammitason erikoisratkaisulla, jossa ikkunoiden edestä saa vedettyä pätkän tasosta pois tieltä ikkunapesun ajaksi.

Unique Home jatkaa Suomen suveen tutuin aukioloajoin. Kesäkuun palvelemme arkisin klo 9-17. Myymälämme ja noutopisteemme ovat kuitenkin suljettuina juhannusaattona 23.6. 

Heinäkuussa koko henkilökuntamme lomailee yhtäaikaisesti kaksi viikkoa. Ovemme pysyvät Orikedolla suljettuina 10.-23.7. Huomaathan tämän, kun suunnittelet remonttia tai sinulla on kalusteita noutamatta. Muut heinäkuun arkipäivät palvelemme normaalisti, samoin elokuun.

Ajanvarauskalenterimme on auki silloinkin, kun uniquehomelaiset ovat vapaalla. Vältyt myymälässä turhalta odottelusta, kun sovit suunnittelutapaamisesta kanssamme etukäteen. Mikäli kalenterissamme ei ole sopivaa aikaa tarjolla, ole yhteydessä myyntitiimiimme ja kysele muista vaihtoehdoista. Tavoitat meidät

  • sähköpostitse myynti@uniquehome.fi
  • tai numerosta (02) 880 0160.

Lämpimästi tervetuloa kesäisille kalustekaupoille paikalliseen perheyritykseemme! Löydät meidät Turun Orikedolta, osoitteesta Kuormakatu 16.