Skip to main content
Arkisto

Pääsiäislomailemme 29.3.-1.4.2024

Ei kevättä ilman pääsiäistä. Vielä kiirastorstaina palvelemme normaalien aukioloaikojemme mukaisesti klo 9-17. Sen jälkeen henkilökuntamme on vapailla pitkäperjantaista pääsiäismaanantaihin, joten sekä myymälämme että noutovarastomme ovet pysyvät suljettuina 29.3.-1.4.2024.

Käykö aika pitkäksi pyhinä? Tutustu hiljattain uudistuneisiin tuotesivuihimme, jotka antavat aiempaa paremman käsityksen laajaakin laajemmasta tarjonnastamme. Palveluvalikoimastamme löydät nyt myös sisustussuunnittelun, jota myymälässämme tarjoaa Joakim. Toteutuksissa puolestaan pääset inspiroitumaan Unique Home -kalustuksista, joita meillä on ollut ilo käydä kuvaamassa asiakkaidemme kodeissa. Olemme lisänneet portfolioomme alkuvuoden aikana monta uutta esittelyä niin keittiöistä kuin muiden tilojen kaapistoista. Käy katsomassa, millaisia valintoja muut ovat tehneet koteihinsa!

Ajanvarauskalenterimme on auki myös niinä päivinä, kun me uniquehomelaiset olemme vapaalla. Sähköpostitse tai nettisivujemme lomakkeen kautta saapuneita yhteydenottoja käsittelemme arkipäivisin saapumisjärjestyksessä. Myyjiemme kalenterista voit kuitenkin milloin tahansa selailla ja varata vapaita suunnitteluaikoja. Olet tervetullut tutustumaan myyntinäyttelyymme Turun Orikedolle aina aukioloaikoinamme, mutta suunnittelutapaamista varten suosittelemme varaamaan ajan etukäteen. Näin varmistat kiireettömän palvelun sinulle sopivalle hetkellä.

Jatkamme kotimaisten ja kotisi kokoisten kalusteunelmien parissa taas pyhien jälkeen tiistaina 2.4.2024.

Kevät koittaa,
valo taas pitkän talven voittaa.
Iloista pääsiäistä!