Skip to main content
ajankohtaistaetusivu

Sisustussuunnittelu ja muut vuoden 2024 uutuudet

Kodinhoitotilan mallikalustus myymälässämme yhdistää valkoisiin kaapistoihin vihreää Durat-komposiittia, Stalan salvianvihreän komposiittialtaan sekä mustia yksityiskohtia.

Kaipaatko kokonaisvaltaisempaa näkemystä kodin sävymaailmaan, pintamateriaaleihin ja toiminnallisuuteen? Haluamme tehdä remontistasi mahdollisimman helppoa, joten olemme laajentaneet palvelutarjontaamme entisestään. Kalustemyyjistämme Joakim tarjoaa nyt apua myös sisustussuunnittelussa sekä suomeksi että ruotsiksi.

Kokonaisvaltaista palvelua

Monesti on työlästä metsästää eri osoitteista osaajia remontin tai rakennusprojektin eri vaiheisiin. Haluamme helpottaa elämääsi monipuolisilla palveluillamme. Saat meiltä apua paitsi kiintokalusteiden suunnitteluun, nyt myös kodin kokonaisvaltaisemman ilmeen ideointiin. Lisäksi tarjoamme Unique Home -kalusteillemme asennuspalvelua.

Koko myyntitiimillämme on paljon näkemystä ja kokemusta erilaisten tilojen kalustamisesta sekä toimivista säilytysratkaisuista. Keskitymme kalustesuunnittelussa kuitenkin puhtaasti kiintokalusteratkaisuihin. Kun kaipaat apua myös esimerkiksi lattiamateriaalien valintaan, seinäsävyihin tai huonekalujen sijoitteluun, suosittelemme sisustussuunnitelman tilaamista. Myymälässämme palvelua tarjoaa Joakim, jolla on sisustusartesaanin koulutus. Hän tuntee materiaalit, värit ja tilasuunnittelun periaatteet, osaa huomioida toimintojen käytännöllisyyden ja hallitsee kodin eri tilojen visuaalisen sopusoinnun.

Alby Blue on yksi oman tuotantomme vakiosävyistä. Valmistamme tällä sinisellä Turussa sekä kalusteovia että -runkoja. Sinisen sävyjä on tarjolla myös esimerkiksi kivitasoihin, Woodion puukomposiittialtaisiin sekä Durat-tasoihin.

Sinulle räätälöity sisustussuunnitelma

Kuten kaikki palvelumme, räätälöimme myös sisustussuunnitelman sisällöltään ja laajuudeltaan sinulle sopivaksi kokonaisuudeksti. Voit tilata yhtä hyvin kevyen konsultaation kuin uudiskohteen kokonaisvaltaisen sisustussuunnitelman. Kalustesuunnittelu kulkee luontevasti mukana ideoinnissa, olemmehan tunnettuja nimenomaan keittiöistämme, kylpyhuonekalusteistamme sekä säilytysratkaisuistamme. Tiedämme, että omannäköisessä ja omiin tarpeisiin toimivassa kodissa on ilo elää sekä arkea että juhlaa. Siksi autamme sekä kaluste- että sisustussuunnitelmissa aina asiakaslähtöisesti.

Kun tasovalintasi on komposiitti, saat helposti väriä kotiin. Kuvassa Durat-malleja, jotka valmistuvat uusiomuovia hyödyntäen.

Sisustussuunnittelun hinta

Kun harkitset sisustussuunnitelman tilaamista, varaa suoraan Joakimilta tai varauskalenteristamme ensin puolen tunnin mittainen aika sisustussuunnittelun alkukartoitukseen. Ensitapaamisessa käydään yhdessä läpi tarpeitasi ja toiveitasi, sillä paras lopputulos syntyy, kun tavoitteet ovat selkeät molemmille osapuolille. Lyhyt kartoitustapaaminen on maksuton, eikä se sido sinua vielä mihinkään.

Jos päätät tilata meiltä sisustussuunnitelman, veloitamme siitä hinnastomme mukaisesti 80 € / tunti (+ mahdolliset kilometrikorvaukset). Hyvitämme kuitenkin suunnitelman hinnasta puolet, kun tilaat meiltä vähintään 10000 €:n arvoiset kalusteratkaisut. Maksettavaksesi jää tällöin vain 40€ / h. Suunnitelman laajuudesta sovit Joakimin kanssa etukäteen kartoitustapaamisessa.

Kalustemyyjä ja -suunnittelija Joakim Kvarnström palvelee myös ruotsiksi. Hän tarjoaa kalustesuunnitelmien lisäksi myös sisustussuunnittelua.

Uudistimme kotisivujamme

Joko olet huomannut, että olemme uudistaneet kotisivujamme? Tuotteet– ja Palvelut-valikoista löydät nyt entistä kattavammin asiaa tarjonnastamme. Tuotevalikoimamme on markkinoiden laajimpia, sillä itsenäisenä yrityksenä pystymme reagoimaan kysyntään ketterästi, emmekä ole sidoksissa vain tiettyihin tavarantoimittajiin. Samasta syystä koko mallistomme tuotekohtainen esittely ja ylläpito kotisivuillamme on mahdotonta. Parhaiten tutustut monimuoliseen valikoimaamme ja eri materiaaleihin myymälässämme Turun Orikedolla. Kotisivujemme ajatuksena on antaa inspiraatiota kalustamiseen sekä esitellä erilaisia asiakastoteutuksia.

Myymälässämme tutustut helpoiten laajaan materiaalivalikoimaamme.

Uusia myymälämalleja

Vierivä kivi ei sammaloidu. Haluamme pitää myyntinäyttelymme aina ajankohtaisena ja tarjota asiakkaillemme monipuolisesti ideoita kalustamiseen. Valikoimamme täydentyy jatkuvasti uusilla materiaalimalleilla, ja uudistamme myös keittiöryhmiämme ja muita mallikaapistoja aina sopivan hetken tullen. Monia uusia toteutuksia on jälleen valmistunut ja valmistumassa myymäläämme. Tule tutustumaan esimerkiksi eri hintaluokkien vaatehuonekalustuksiin! Kalusteemme istuvat moneen eri budjettiin.

Meiltä Unique Homesta löydät ainekset kaikkien tilojen kestäviin, kotimaisiin kaapistoratkaisuihin. Tarjoamme valtavasti mahdollisuuksia järkihintaiseen kalustamiseen. Osaava myyntitiimimme auttaa jalostamaan ajatuksesi toimivaksi kiintokalustukseksi ja opastaa sopivien materiaalien valinnassa. Voimme luvata, että vaihtoehdot eivät ihan heti lopu kesken, sillä pelkästään oman tuotantomme uudistuneesta valikoimasta löydät levyvärejä moneen makuun. Kalusteesi valmistuvat Turussa myymälämme seinän takana, eikä edes remonttityön perässä tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan.

Volpaton mustar StiliPhos -moduulijärjestelmä tarjoaa luksusta vaatehuoneeseen. Tässä se on yhdistetty Unique Homen oman tuotannon tammensävyisiin levyosiin.
Vaatehuoneen mallikalustus on Unique Homen omaa tuotantoa ja toteutettu tammensävyisenä.

Varaa aika suunnittelutapaamiseen!

Kun aika on kypsä muutokselle, varaa suunnittelutapaamiseen aika suoraan varauskalenteristamme. Löydät sieltä sopivan mittaisia aikoja erilaisille kalustetarpeille sekä sisustussuunnittelun ensitapaamiseen. Osaavaa Unique Home –tiimiämme lähestyt helposti myös kotisivujemme yhteydenottolomakkeella. Palvelemme Orikedolla arkisin klo 9-17, ja olet aina aukioloaikoinamme tervetullut tutustumaan myymälämme mallikalustuksiin. Suunnittelutapaamiseen toivomme sinun kuitenkin varaavan ajan etukäteen. Näin varmistat saavasi palvelua sopivalla hetkellä.

Ota askel kohti ainutlaatuista kotia ja kalusta kanssamme kotimaisesti!

Lasiaukko-ovessa käytetty screen-lasi antaa näkösuojaa mutta päästää silti valon kulkemaan.

Köksplanering och inredningsplanering även på svenska

Joakim erbjuder förutom köksplanering också inredningsplanering även på svenska. Tjänsten skräddarsys helt och hållet för dig och dina behov. Då du behöver hjälp med fasta möbler och inredning kan du vara i direkt kontakt med Joakim eller boka tid i vår kalender.

För inredningsplanering debiterar vi 80€ / timme. Vi återbetalar dock hälften av den debiterade summan om du beställer dina möbellösningar (minst 10 000 €) från oss. I det första kostnadsfria mötet går vi igenom dina behov, din stil och dina önskemål. I vår kalender hittar du tjänsten med namnet ”Sisustussuunnittelun alkukartoitus”. Av Joakim kan du beställa allt från en lätt inredningskonsultation till ett nytt objekts inredningsplanering i sin helhet.

Ta steget till ett unikt hem! ♡

Joakim erbjuder köksplanering och inredningsplanering även på svenska.