Skip to main content

Kalusteasennus itse tehden vai ammattilaisen avulla?

Keittiöremontti on iso projekti ja maksaa tuhansia euroja. Siksi saattaa tuntua houkuttelevalta ajatukselta säästää työn osuudessa. Mikäli olet asentanut keittiöitä ennenkin tai saat siihen apua kokeneelta konkarilta, voit tietenkin tilata meiltä pelkät kalusteet. Kokoamme tuotannossamme kalusterungot puolestasi asennusvalmiiksi ja liitämme mukaan asennusohjeet. Keittiöremontti voi olla palkitseva kokemus, kunhan otat huomioon projektin vaativuuden ja aikataulutat tarvittavat osatyöt huolellisesti.

Keittiöremonttiin liittyy kuitenkin monta eri työvaihetta, jotka kaikki vaativat erityisosaamista. Ensin vanha kalustus tulee purkaa, kuljettaa pois ja kierrättää osat asianmukaisesti. Seuraavana ovat vuorossa pohjatyöt, uusien kaapistojen asennus, lvi- ja sähkötyöt, pintakäsittelyt sekä viimeistelyt. Tähän kaikkeen saat apua Unique Homen kautta. Tilaat meiltä keittiöremonttiin liittyvät purku- ja asennustyöt haluamallasi laajuudella. Mikäli niin toivot, aikataulutamme paikalle myös sähkö- ja putkityökumppanimme juuri keittiöremontin oikeassa vaiheessa.

Asennuspalvelumme hoitaa kalusteesi paikoilleen ripeästi ja säätöjä myöten oikein. Ammattilaiset avulla säästät aikaasi ja voit olla varma lopputuloksesta. Tarjoamme asennuspalvelun ohella kotiisi pienet pintaremonttityöt.

Osaavaa apua keittiöremonttiin

Kalusteasennus on millintarkkaa puuhaa, jossa pitää hallita paljon muutakin kuin ristimitta. Kun ammattilainen asentaa keittiösi, voit olla varma laadukkaasta lopputuloksesta ja toimivista mekanismeista. Kun tilaat meidät tekemään keittiöremonttia, huolehdimme jokaiseesta työvaiheesta huolellisesti ja laadukkaasti. Ammattilaisen harjaantunut silmä erottaa myös keittiöremontin tärkeät viimeistelytarpeet, kuten kalusteovien säädöt. 

Kalusteasennuksen yhteydessä voit tilata meiltä pienet pintaremonttityöt, kuten seinien tasoituksen ja maalauksen tai lattioiden vaihdon. Näin pääset nauttimaan kerralla valmistuvasta keittiöremontista. Muistathan, että työn osuudesta on mahdollista saada verotuksessa kotitalousvähennystä.

Kalusteasennus on millintarkkaa puuhaa. Siksi asennustyö kannatta tilata ammattilaiselta. Tarjoamme kalusteillesi oma asennuspalvelua.

Varaa aika suunnittelutapaamiseen!

Vaikka keittiöremontti voi tuntua aluksi suurelta panostukselta, ammattilaisen työnjäljellä lopputulos vastaa odotuksiasi ja pääset itse mahdollisimman helpolla. Ota kanssamme askel kohti onnistunutta keittiöremonttia ja varaa aika suunnittelutapaamiseen myymäläämme! Kartoituksen yhteydessä pääset keskustelemaan kalustemyyjämme kanssa lisää asennuspalvelustamme.

Aamaiskaappi kruunaa keittiön. Voit valita monta eri leveyttä, korkeutta ja toteutustapaa.

Komero- ja liukuoviasennukset

Keittiökalusteiden lisäksi asennamme sujuvasti kaapistoratkaisut myös kotisi muihin tiloihin. Esimerkiksi liukuovikomerot, lasiseinät ja tilanjako-ovet tilaat meiltä millilleen oikein mitoitettuina ja makusi mukaisilla materiaaleilla. Kookkaiden eteis- tai vaatekaapistojen pystytys ei ole ihan kevyttä puuhaa. Säästyt siis monelta hikikarpalolta, kun tilaat kalusteasennuksen ammattilaiselta. Meiltä tilaat kalusteillesi myös kotiinkuljetuksen. Tehtäväksesi jää lähinnä nauttia juuri sinulle valmistetuista, kotimaisista kaapistoista sekä moitteettomasta asennustyöstä.

Unique Homen oma kalusteasennus toimii Turun alueella.

Suomalaista kalusteasennuspalvelua

Unique Homen omalle asennuspalvelulle on myönnetty Avainlippu merkiksi siitä, että meillä tehdään suomalaista työtä. Miksi emme sitten ole ulkoistaneet asennuksia, kuten moni muu alan yritys? Meille on tärkeää, että asentajamme tuntevat läpikotaisin nimenomaan Unique Home -kalusteet, sillä eri valmistajien ratkaisuissa on eroja. Kun tilaat meiltä kalusteesi asennettuina, saat niille automaattisesti laatutakuun.

Mikäli tarpeesi on kiireellinen ja omien asentajiemme kalentereissa ei ole tilaa, käännymme luotettavien yhteistyökumppaniemme puoleen. Verkostomme kautta tarjoamme myös laajempia pintaremontti- ja laatoitustöitä. Kysy lisää myyjiltämme!

Tiesithän, että voit hakea Unique Home -rahoitusta sekä uusille kalusteillesi että asennustyölle?  

Unique Home -asennuspalvelu hoitaa keittiöremontit ja eri tilojen kalusteasennukset.

Maksa kalusteista ja asennustyöstä erissä!

Älä turhaan tingi remonttihaaveistasi, vaan maksa ne erissä! Kotisivujemme kautta haet kätevästi Unique Home -rahoitusta sekä uusille kalusteillesi että asennustyölle.   

Tarjoamme Unique Home -kalusteillesi ammattimaista asennuspalvelua. Remonttihaaveistasi voit tehdä totta myös osamaksulla, sillä kotisivujemme kutta pääset kätevästi hakemaan rahoituksen uusille kalusteillesi ja niiden asennustyölle.
Unique Home -logo

Haluatko tietää lisää palvelustamme?
Ota yhteyttä oheisella lomakkeella!