Skip to main content
etusivu

Keittiöremontin askelmerkit

Vanha puutalo sai suunnittelemamme, valmistamamme ja asentamamme keittiökalustuksen, jossa aidot puupinnat yhdistyvät harmaaseen ja vihreään.

Keittiön ja kodin muiden kiinteiden kalusteratkaisujen elinkaari on pitkä. Siksi niiden suunnitteluvaihe on melkeinpä yhtä tärkeä kuin valmis kalustus. Miten homma Unique Homen kanssa sitten toimii? Kokosimme askelmerkit avuksesi.

1. Yhteydenotto

Kun kaipaat kotisi kokoista ja itsesi näköistä kalusteratkaisua, ota myyntitiimiimme yhteyttä tai varaa suunnitteluaika suoraan kalenteristamme. Sopimalla tapaamisesta etukäteen varmistat saavasi kiireetöntä palvelua juuri sinulle sopivalla hetkellä. Olet toki tervetullut myös tutustumaan vapaasti myymäläämme ja lukuisiin mallikalustuksiimme Orikedolle arkisin klo 9-17.

Kalustesuunnittelijoiden työpisteet Unique Home -myymälässä tuovat esiin eri sävyjä ja kuoseja.

2. Ideointitapaaminen

Aloitamme projektisi suunnittelun tapaamalla myymälässämme, jossa pääset samalla tutustumaan esimerkiksi materiaaleihin, mekanismeihin, allasmalleihin, hanoihin ja kodinkoneisiin. Ulkoisten seikkojen lisäksi kalustuksessa oleellista on myös toiminnallisuus. Taitavat myyjämme osaavat kartoittaa tarpeesi ja toiveesi sekä sovittaa ne budjettiin. Tässä vaiheessa riittää, että sinulla on mukanasi pohjapiirros tai suuntaa-antavat mitat ja pari valokuvaa kalustettavasta tilasta. Ammattilaisemme osaavat hahmottaa esimerkiksi käytön kannalta merkittävät etäisyydet. Standardimitat eivät meillä rajoita suunnittelua, sillä valmistamme kalusteita myös erikoismitoilla.

Kalustesuunnittelutapaamisessa käydään yhdessä läpi materiaaleja ja toiveta. Tapaamisajan voi varata suoraan Unique Homen kalenterista.

3. Suunnittelu ja tarjous

Tapaamisen jälkeen kalustemyyjämme tekee sinulle sovitussa ajassa ehdotuksen tarpeitasi ja toiveitasi vastaavasta kokonaisuudesta. Saat uudelleen kutsun myymäläämme käymään läpi suunnitelmaa ja tarjousta. Mallinnuskuvamme antavat realistisen käsityksen siitä, miltä valmis kalustuksesi näyttää. Mikäli kaipaat muutoksia suunnitelmaan, niiden aika on nyt. Myös mahdollinen asennustarve on hyvä ennakoida, jotta asennuspalvelumme kalenterissa on tilaa toivomanasi ajankohtana.

Kalustemyyjämme piirtämä 3D-mallinnuskuva asiakkaan keittiösuunnitelmasta.

4. Tilaus ja tarkistusmitat

Kun olet tyytyväinen suunnitelmaan ja hyväksyt tarjouksen, tulemme tarvittaessa ottamaan kalustettavasta tilasta tarkistusmitat. Tämän jälkeen myyjämme käy kanssasi läpi yksityiskohdat, tekee tarvittavat tilaukset sekä varaa mahdollisen asennusajan. Kerrothan tässä vaiheessa myös, mikäli haluat tilata kauttamme kotiinkuljetuksen valmiille kalusteillesi. Tarjoamme tuotteillemme ja palveluillemme myös Unique Home -rahoitusta, jota pääset hakemaan näppärästi verkon kautta.

Unique Home -keittiön tarkistusmittaus ja kalusteasennus käynnisså.

5. Kalustevalmistus ja toimitus

Tilauksen jälkeen valmistamme ja viimeistelemme kalusteesi. Osa Unique Home -kalusteista valmistuu alusta loppuun omissa tuotantotiloissamme Turun Orikedolla, joten pystymme vastaamaan myös nopeaan tarpeeseen. Lisäksi tarjoamme laajaa tilausmallistoa suomalaisten yhteistyökumppaniemme kautta. Avainlipun arvoiset kalusteesi ovat nouto- tai asennusvalmiina tyypillisesti kuukauden sisään tilauksesta, mutta oman tuotantomme sekä nopean toimituksen tuotteet jo merkittävästi aiemmin. Kiireisenkin kalustajan kannattaa siis kääntyä puoleemme ja kysyä vaihtoehdoista. Luovutuksen yhteydessä saat mukaasi asennusohjeet ja takuuehdot, jotka suosittelemme lukemaan huolellisesti läpi.

Kalustevalmistusta Unique Homen omissa tuotantotiloissa Turussa.

6. Kalusteasennus

Kalusteasennus on millintarkkaa puuhaa, joten haluamme tarjota sinulle omien tekijöidemme avulla parasta mahdollista palvelua myös toteutusvaiheeseen. Olemme ylpeitä Unique Homen omasta asennuspalvelusta, jolle Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt arvostetun Avainlippu-merkin. Meiltä ostat siis suomalaista työtä! Päädytpä tilaamaan keittiösi meiltä tai muualta, suosittelemme aina hyödyntämään kyseisen talon omia asentajia, sillä eri kalustevalmistajien käyttämissä ratkaisuissa on eroja. Unique Home -kokonaisuuksille myönnämme laatutakuun, kun tilaat meiltä sekä kalusteet että niiden asennuksen. Halutessasi teemme remontistasi helppoa myös järjestämällä sähkö- ja putkitöiden tekijät asennustyömaalle oikeaan aikaan, joten sinun ei tarvitse huolehtia aikataulutuksesta.

Unique Home -asennuspalvelu keittiökaapistoja asentamassa.

7. Valmista tuli!

On aika nauttia uusista Unique Home -kalusteistasi. Kun haluat pitää ne toimivina mahdollisimman pitkään, suosittelemme vuosihuoltopalveluamme. Kiitos kun tuet suomalaista työtä ja paikallista perheyritystä!

1960-luvun talon keittiö on malliltaan pitkä ja kapea, mutta Unique Homen kalustesuunnittelijan ja asennustiimin avulla se uudistui järkeväksi ja moderniksi. Vesipiste asettuu ikkunan eteen ja Boran keittotaso-liesituuletin vastakkaiselle seinälle. Peräseinän korkeaan kaapisto kätkee sisälleen aamiaiskaapin sekä integroidut kylmälaitteet ja uunit.