Elämä ei aina ole pelkkää hattaraa – paitsi tämän kodin suloisissa lastenhuoneissa. Perheen tyttäret ovat molemmat tarkkoja siitä, miltä omassa valtakunnassa näyttää. Yhdistäväksi tekijäksi huoneisiin suunniteltiin kuitenkin samanlaiset valkoiset kaapistot.

Kun nelihenkinen perhe rakennutti itselleen omakotitalon, tyttäret saivat kumpikin oman huoneen. Kuulemamme mukaan he ovat innokkaita vaikuttamaan sisustuksellisiin seikkoihin. Jostakin saivat silti vanhemmatkin päättää.

Järjestys pysyy parhaiten yllä, kun vaatteille, leluille ja muille tarvikkeille on varattu riittävästi säilytystilaa. Valmistimme molempiin lastenhuoneisiin kaapiston, joka sijoittuu syvennykseen. Maalattujen ovien simppeli malli on nimeltään Aaria ja sävy valkoinen 9011. Pientä blingblingiä kaapistoihin tuovat Helatukun messinkiset Tube-vetimet. Talotekniikka haukkaa toisessa huoneessa osansa säilytystilasta. Pakollinen putki naamioitiin kuitenkin onnistuneesti ovimateriaalista valmistetun sivupeitteen taakse.

Tyylikkäät Mesh-vetokorit lisäävät kaapistojen toiminnallisuutta ja auttavat tuomaan esimerkiksi vaatteet helposti käden ulottuville. Mikään ei pääse hautautumaan kaapin perukoille, kuten hyllyjen kanssa usein käy.

Perheen elämää pääset seuraamaan Instagram-tilillä @saaristonkuoressa

Tämän kodin kalustesuunnitelmista vastasi Mika.

Valkoinen kaapisto on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, ja sen ilme on muunneltavissa vetimillä. Tässä lastenhuoneessa Tube-vetimet kimaltavat messinkisinä.