Usein kuulee sanottavan, että vaatimattomuus kaunistaa. Rohkenemme kuitenkin väittää, että välillä kannattaa ajatella toisin ja luoda kotiin juuri sellainen tunnelma, joka säväyttää päivästä toiseen. Tässä remontoidussa wc-tilassa unihiekat karisevat nyt aamuisin nopeasti silmistä.

Remontin yhteydessä uudistetun wc-tilan ideointi lähti liikkeelle asiakaspariskunnan valitsemasta laatasta, joka jo yksistään luo vahvan vaikutelman. Myös kalustukseen haluttiin potkua, ja tummanpuhuvaa tyyliä maustettiin kullansävyisillä yksityiskohdilla. Lopputuloksena on ylellisen hotellimainen tunnelma, joka ei turhia kainostele.

Mustan allaskaapiston valmistimme mittojen mukaan korkeapainelaminaatista. WC-taso on mustaa nanolaminaattia ja Honey Gold-sävyinen kylpyhuonehana sekä bidé-suihku Tapwellin. Pyöreä Halo-valopeili sekä messinkiset vedinnupit löytyivät yhteistyökumppanimme Helatukun valikoimista.

Oman kiinnostavan lisänsä kalustukseen tuo Woodion Soft60-allas, joka on valmistettu vedenkestävästä puukomposiitista. Kyseessä on muuten suomalainen tuote! Malja-altaan sävyksi valikoitui koivu.

Tämän kohteen kalustesuunnitelmista vastasi myyntipäällikkömme Mika. Tummanpuhuvaa tunnelmaa löytyy myös kylpyhuoneen yhteyteen sijoitetulta kodinhoitopisteeltä.

Musta allaskaluste on Unique Homen omaa tuotantoa ja valmistettu korkeapainelaminaatista. Kotimaisen Woodio-altaan materiaali on puukomposiittia. Pyöreä valopeili tuo tilaan epäsuoraa valaistusta.