Mittavapaa kalustevalmistus ja vakiomittojen hyödyntäminen eivät meillä sulje pois toisiaan. Molemmille on paikkansa, ja tavoitteenamme on aina löytää se asiakkaan kannalta järkevin ratkaisu. Tämän vierashuoneen kalustamiseen käytimme sekä vakio- että erikoismittoja. Sama pätee myös ovisävyihin!

Asiakaspariskuntamme remontoi ja sisusti vanhan omakotitalon kodiksi itselleen ja pienelle koiralleen. He pyörittelivät monenlaisia värivaihtoehtoja, mutta lopulta keittiökaapistoihin valittu greigen sävy määritti myös muiden tilojen sisustusta.

Vaikka erikoismitat ovat meille arkipäivää, emme tarjoa niitä väkisin kaikkiin kalustuksiin. Mittavapaa toteutus maksaa enemmän, ja haluamme tarjota aina asiakkaan kannalta perusteltua ratkaisua. Tällä kertaa vakiomitoilla valmistettu vaatekomero istui sopivasti huoneeseen, joten sillä mentiin. Täysin mieluisaa sävyä sen sijaan ei löytynyt vakiovaihtoehdoista, joten Simple-ovet sävytettiin asiakkaan toiveiden mukaisesti NCS-koodilla 2004-Y27R. Maalattuihin mdf-kalusteoviin voit meillä valita minkä tahansa erikoissävyn esimerkiksi Tikkurilan Symphony-kartastosta. Siro, messinkinen Camo-vedinnuppi on halkaisijaltaan 26 mm.

Kaapiston viereinen tilanjako-ovi puolestaan on vakiovärinen mutta mittojen mukaan valmistettu. Koska toteutimme sen yläkantoisena, lattiassa ei ole erillistä kiskoa. Mellanon valmistamassa ovessa on kaksi upotettu vedintä, ja se liukuu avautuessaan vaatekaapin taakse.

Tutustu myös tämän kodin näyttävään wc-kalustukseen.

Kalustesuunnitelmat tähän kohteeseen teki myyntipäällikkömme Mika, ja huolehdimme myös kohteen asennustöistä.

Vierashuoneen säilytysratkaisu asiakkaan toiveen mukaisesti sävytetyillä kalusteovilla. Yläkantoinen liukuovi tilanjakajana.