Hirsiseinät, vihreä laatoitus ja vähäeleinen allaskalustus. Tällä reseptillä syntyi viehättävä kokonaisuus uuden omakotitalon wc-tilaan. 

Hirsitalossa luonnonläheinen tunnelma syntyy kuin itsestään, sillä puupintaa on runsaasti näkyvillä sisätiloissakin. Kumppaniksi sopii simppeli kalustus, joka ei varasta liikaa huomiota.

Uudiskohteen vähäeleinen allaslaatikosto valmistui Unique Homen rungoilla ja Mellanon maalatuilla etusarjoilla. Pikkuripa-nimiseen ovimalliin on integroitu pieni vedinura, joten erillistä vedintä ei tarvita.

Valkoinen, päältäpäin asennettu Tristan-valumarmoriallas on Carlo Casagranden mallistosta. Jalavakuosisen laminaattitason asukkaat valitsivat varastovalikoimastamme, ja valmistimme sen kalustukseen sopivilla mitoilla. Laminaattitaso on kestävä kumppani lapsiperheen kylpytiloissa, sillä vesiroiskeita ei tarvitse pyyhkiä pois yhtä tunnollisesti kuin massiivipuutasoilta.

WC-kalustuksen viimeistelee Muatoan valopeili, joka on suomalaista työtä, aivan kuten Unique Home -kalusteetkin. Pyöreä peilimalli on nimeltään Halo. Oman viehättävän lisänsä tilaan tuo asiakkaan valitsema vihreä laatoitus yhdellä seinällä.

Tutustu myös tämän kodin kashmirin sävyiseen keittiöön! Kohteen kalustesuunnittelusta vastasi myyntipäällikkömme Mika.

Vetimetön ilme wc-kalustukseen syntyi Mellanon Pikkuripa-ovimallilla. Jalavakuosinen taso on Unique Homen varastovalikoimasta ja kotimainen valopeili Muotoan.