Miten pitää järjestystä yllä vaaleanpunaisessa valtakunnassa? Asiassa auttaa, että taikasauvoille ja muille aarteille on varattu tarpeeksi säilytystilaa. Näin kaikki ei jää pyörimään lattialle, vaikka lastenhuoneessa leikki saa tietysti näkyä. Kun seinissä on hirttä ja vaaleanpunaista väriä, kalustus saa olla simppeli.

Säilytystilalle on tarvetta kodin jokaisessa huoneessa, eikä lastenhuone tunnetusti tee poikkeusta. Onnistunut kaapistoratkaisu pitää lelut, pelit ja vaatteet ojennuksessa. Siksi suunnittelemme ja varustelemme säilytysratkaisumme aina asiakaslähtöisesti ja käyttäjiään varten.

Valmistamme kaapistoja sekä vakio- että erikoismitoilla. Tämän kodin lastenhuoneeseen asukkaat valitsivat standardikokoisen, saranaovellisen komeron valkoisilla Simple-ovilla. Sisäpuolelta löytyy hyllyjen lisäksi myös vetolaatikoita, joissa mikään ei pääse hautautumaan kaapin perukoille. Vaatteille varattiin myös tankotilaa. Pientä säihkettä 2-vuotiaan tyttären kammariin tuovat Helatukun messinkiset Tube-vetimet.

Mikan suunnitteluapu saa asukkailta kiitosta. Vaikka vaihtoehtojen määrä myymälässä tuntui valtavalta, sopiva suunta löytyi kuitenkin asiantuntijan avulla helposti. Uuden hirsitalon kaikki tilat saivat tyylillisesti yhteensopivat Unique Home -kaapistot, joiden asennustöistä asukkaat huolehtivat itse. Tutustu esimerkiksi kodin beigesävyiseen keittiöön sekä vähäeleiseen wc-kalustukseen!

Lastenhuoneen kaapisto Simple-ovilla ja messinkivetimillä.