Parhaat ideat on tehty jaettaviksi! Koti Neulasen väki oli nähnyt Facebookin sisustusryhmässä ratkaisun, jota päätti hyödyntää myös omassa kodinhoitohuoneessaan. Pesukone, kuivausrumpu ja pyykkikorikaappi upotettiin saunan lauteiden alle jäävään koloon. Niukkoihin neliöihin napattiin näin merkittävästi lisää tilaa.

Koti Neulanen valmistui vuoden 2022 Asuntomessuille Naantaliin, metsäiselle kalliotontille. CLT-talo rakentui nelihenkiselle Haukiojan perheelle, jonka tarpeet ja toiveet huomioitiin huolella kaikissa ratkaisuissa. Meillä oli ilo olla mukana kalustamassa tätä kohtuullisella budjetilla rakennettua taloa. Toteutimme kaapistot myös esimerkiksi Neulasen lastenhuoneisiin.

Koska kodinhoitotilasta on kulku sekä ulos että eteiseen, ehjiä seiniä ei ole liiaksi asti. Hyvällä suunnittelulla syntyi kuitenkin toimiva kalustekokonaisuus varsin niukkoihin neliöihin, joista osansa haukkaa vielä talotekniikka. Kodinkoneille ja pyykkikoreille napattiin kekseliäästi tilaa vieressä sijaitsevan saunan lauteiden alta. Tämä ratkaisu vapautti lisää tilaa muulle kalustukselle.

Unique Home -kaapistoihin Neulasen väki valitsi tummansiniset Fino -ovet, jotka tuovat värillään kivaa kontrastia CLT-talon puupintoihin. Kalusteovien takaa löytyy muutakin kuin säilytystilaa, sillä asentajamme piilottivat sinne esimerkiksi ilmanvaihtokoneen. Nuppivetimet ovat Helatukun, kvartsitaso Kivilähteen ja allas Stalan. Nämä kaikki löytyivät Unique Homen valikoimista.

Kohteen kalustesuunnittelusta vastasi myyjämme Piia yhdessä asiakkaan kanssa, ja kalusteasennuksista huolehti oma asennustiimimme.

Siniset Unique Home -kaapistot Koti Neulasen kodinhoitohuoneessa Naantalin Asuntomessuilla