Mittatilausratkaisujen ja hyvän suunnittelun merkitys korostuu kompaktissa tilassa. Kun senttimetrejä ei ole hukattavaksi asti, niistä kannattaa ottaa kaikki hyöty irti. Vaikka itse neliöitä ei pysty muuksi muuttamaan, on kuitenkin olemassa keinoja, joilla lisätä avaruuden tuntua pienessä tilassa.

Kaikkiin kodin tiloihin ulottuvassa remontissa on väkisinkin paljon huomioitavaa. Tähän taloon punainen lanka löytyi sisustussuunnittelija Jutta Tannisen avulla. Meillä oli ilo toimittaa kohteeseen kaikki kiintokalusteet, joiden mittojen mukaisesta suunnittelusta vastasi Maria.

Kylpyhuoneeseen asukkaat toivoivat kahta käsienpesupistettä rinnakkain. Allaskalusteessa toistuu sama savenharmaa mdf kuin esimerkiksi tv-kaapistossa. Kuvia katsellessa on helppo todeta, että yhtenäisillä materiaalivalinnoilla kodista syntyi kaunis ja harmoninen kokonaisuus. Altaan päällä sijaitsevat yläkaapit toteutimme mittojen mukaan, ja niiden korkeus on jopa 122 cm. Peilit on liimattu yläovien päälle.

Kylpyhuoneen yhteydessä sijaitsee pieni wc, jonka erottaa muusta tilasta Mirror Linen tilanjako-ovi. Asiointirauhan lisäksi liukuovella on myös toinen funktio. Se nimittäin toimii kiinni ollessaan tilan toisena peilinä. Valoa heijastavat pinnat saavat kylpyhuoneen tuntumaan kokoaan suuremmalta ja lisäävät kiinnostavalla tavalla syvyysvaikutelmaa. Wc-pöntön yläpuolelle valmistimme myös pienen seinäkaapin.

Savenharmaa allaskaapisto ja korkea peilikaappi on toteutettu mittojen mukaan.