Keittiö on kodin sydän. Samalla se voi sanella tyylin myös talon muiden tilojen kiintokalusteisiin. Tässä kodissa savenharmaat kaapistot jatkuvat harmonisesti huoneesta toiseen.

Omakotitalo koki remontissa täydellisen muodonmuutoksen, jossa meillä oli ilo olla mukana kalustetoimittajan roolissa. Sisustussuunnittelija Jutta Tannisen ideoimassa uudistuksessa keittiön ja olohuoneen välinen seinä poistettiin. Valo siivilöityy nyt kauniisti puisen rimoituksen väleistä.

Keittiökaapistot toteutimme mittojen mukaan, ja ovien taakse piiloutuu muun muassa Unique Home -aamiaistaso. Maalattujen mdf-ovien sävyksi valikoitui Savi. Samaa harmaata on käytetty myös kodin muiden tilojen kiintokalusteissa, esimerkiksi kylpyhuoneessa. Ovimallina toistuu Mellanon pelkistetysti reunakuvioitu Aura. Keittiön kylmiö-pakastin on suomalaisen Festivon valmistama ja tilattavissa myös meiltä.

Tavallista syvempänä toteutetun keittiöniemekkeen toiselle puolelle upotettiin kekseliäästi tv-kaapisto. Siinä toistuu sama harmaasävy kuin kodin muissakin kiinteissä kalusteratkaisuissa. Keittiön tyyli jatkuu myös ruokailutilan puolella, jossa matala Unique Home -kaapisto tarjoaa säilytystilaa kattausastioille ja toimii tarvittaessa tarjoilutasona. Kiintokalusteeseen integroitiin myös viinikaappi.

Kohteen kalustesuunnitelmista vastasi myyjämme Maria.

Sisustussuunnittelijan ideoimat savenharmaat keittiökaapistot ja ylisyvä niemeke Unique Home -keittiössä. Ovimallina on Mellanon Aura, jonka pelkistetty reunakuvio tekee siitä sopivan monenlaiseen tyyliin ja kotiin.