Television sijoittaminen aiheuttaa monessa perheessä päänvaivaa. Varsinkin suurikoinen näyttö hallitsee myös helposti koko tilaa. Tässä kodissa ongelma ratkaistiin suunnittelemalla telkkarille oma, mittojen mukaisesti räätälöity kaapisto.

Omakotitalon kokonaisvaltaisessa remontissa tilat saivat sisustussuunnittelija Jutta Tannisen avulla yhtenäisen ilmeen ja harmonisen sävymaailman. Meillä oli ilo valmistaa mittojen mukaiset kaapistot kodin kaikkiin tiloihin. Kohteen kalustesuunnittelusta vastasi Maria.

Remontin yhteydessä keittiön ja olohuoneen välistä poistettiin seinä. Sen paikalla komeilee nyt syvä keittiöniemeke, jonka toiselle puolelle upotettiin tv-kaapisto. Televisio on tässä kodissa esillä vain silloin, kun sitä katsellaan. Muuten se piiloutuu näppärästi WingLine-mekanismilla varustettujen taiteovien taakse. Kaapiston sisäpuolelle toteutimme mdf-levystä myös matalan mittatilauslaatikoston, joka toistaa samaa Savi-sävyä kuin koko kodin kiintokalustus. Ovimalli on nimeltään Aura.

Asiakkaamme kodissa ylisyvän keittiöniemekkeen toiselle puolelle upotettiin tv-kaapisto. Tv-taso paljastuu sivuille taittuvien WingLine-ovien taakse.