Koosta viis! Pieneenkin tilaan saa hyvällä suunnittelulla mahtumaan kaiken tarpeellisen. Remontin jälkeen 33-neliöisen kerrostaloasunnon keittiö-olohuone on varsinainen tilaihme.

Kun neliöitä ei ole hukattavaksi, niistä on syytä ottaa kaikki ilo irti. Suunnittelimme yhdessä Nesto Asuntojen kanssa kompaktin mutta yksityiskohdat huomioivan kalusteratkaisun 50-lukulaiseen kerrostaloasuntoon.

Pienestä keittiön ja olohuoneen yhdistelmästä oli löydettävä paikat sekä tiski- että pyykkikoneelle. Ihan helppoa se ei ollut, sillä tilaa tuli jäädä myös säilytystarpeisiin. Pienen pyörittelyn tuloksena molemmat koneet saatiin kuitenkin integroitua kalustekokonaisuuteen.

Asiakas kiitteli Tiinaa erityisesti ideasta leikitellä runkosyvyyksillä. Keittiö rajautuu nyt omaksi kokonaisuudekseen, vaikka kaapisto jatkuukin tv-tasona oleskelutilan puolelle. Kalustekokonaisuuteen kuuluu myös niemeke, jonka äärellä mahtuu nauttimaan aamukahvit.

Mattapintaiset Luxe Zenit -kalusteovet ovat sävyltään vihreät, ja työtasoksi valittiin puukuvioista laminaattia. Tapwellin messinkihana sai kaverikseen samansävyiset nuppivetimet. Koska yksityiskohdat ovat tunnestusti tärkeitä, myös Intran altaan koripohjaventtiili on messinkinen. Marmorikuosinen välitilalaminaatti jatkuu altaan oikealle puolella myös ylemmäs seinälle.

Tämän kodin remontista ja kalusteasennuksista vastasi asiakkaamme Nesto Asunnot. Vihreäkeittiöinen koti toimi kuvaushetkellä Airbnb-asuntona.

pienen turkulaisasunnon vihreä mittatilauskeittiö puukuvioiduilla laminaattitasoilla