Musta keittiö voi olla yllättävän helppo pitää puhtaana, kun sen toteuttaa sormenjälkivapaasta nanolaminaatista

Turkulainen kerrostalokolmio koki Unique Homen asennus- ja remonttipalveun käsissä täydellisen muodonmuutoksen. Kaikki pinnat uusittiin lattiasta kattoon, ja tiloihin asennettiin räätälöidyt Unique Home -kiintokalusteet.

Keittiöön valmistimme mattamustat Fenix NTM -ovet ja -rungot. Myös uniikit patterinsuojukset ovat omaa tuotantoamme. Vaaleat kvartsitasot jatkuvat korotuksena välitilan puolelle. Kodinkoneet integroitiin kalustukseen, ja ovien takaa löytyy myös arkea helpottavia mekanismeja, kuten ulosvedettävä pyyheteline. Säilytystilaa maksimoivat vetolaatikoiden sisälaatikot.

Tumma komposiittiallas on Stalan mallistosta ja hana Tapwellin. Vetiminä toimivat musta puunupit. Työskentelyvalaistuksen toteutimme led-tuotteilla, joita löytyy valikoimistamme monenlaisia.

Sisäosia myöten viimeisteltyä aamiaiskaappia kelpaa esitellä. Pocket door -mekanismien ansiosta ovet työntyvät sivuilla rungon sisään, eivätkä ne ole näin tiellä muissa keittiöaskareissa. Aamiaiskaapissa on tasona samaa kvartsikiveä kuin muualla keittiössä.

Tämän kohteen kalustesuunnitelmista vastasi Tomi ja remonttitöistä oma asennustiimimme. Sama mustaraaminen tyyli jatkuu myös asunnon kylpyhuoneessa sekä väliovissa ja säilytysratkaisuissa.

Led-valaistu keittiön välitila, Tapwellin kromattu hana sekä vaaleat kvartsitasot