Erillinen kodinhoitotila on todellista arjen luksusta, mutta pienemmälläkin pärjää.  

Kodinhoitotilojen kalustaminen jää usein keittiötä vähemmälle huomiolle. Ei sen kuitenkaan tarvitse jäädä, sillä monet kalusteovista ja tasomateriaaleista sopivat käytettäväksi kodin eri huoneissa. Kostean tilan vaatimukset on kuitenkin syytä ottaa suunnittelussa ja valinnoissa huomioon, sillä puupohjaiset materiaalit eivät ole vedenkestäviä. Osaava myyntitiimimme kertoo mielellään suunnittelutapaamisen yhteydessä eri pintojen ominaisuuksista.

Uusi rivitaloasunto sai kylpyhuoneensa yhteyteen tilavan pyykki- ja käsienpesupisteen, jonka kaapistot valmistimme kaksivärisinä. Ruskean sävyillä syntyi kodikas ja lämmin tunnelma. Alakaapistojen Fino Feel -ovet ovat pähkinäkuosista mikrolaminaattia, ja niihin asennettiin Helatukun messinkinupit. Kashmir-sävyiset yläovet puolestaan ovat Kensan mallistosta. Vetimetömyys toteutettiin ponnahdussaranoiden avulla.

Kuvaushetkellä kodinhoitotilasta puuttuivat vielä pyykkikone ja kuivausrumpu. Niitä varten mitoitimme kuitenkin sopivasti tilaa kalustuksen vasempaan reunaan. Lattiatasoon sijoitettavien koneiden ansiosta kodinhoitopisteelle jää reilusti ehjää työskentelypintaa esimerkiksi pyykkien viikkaamista varten. Valkoiset työtasot ovat laminaattia, joka kestää hienosti myös kosteissa tiloissa.

Katseita ja käyttöä kestävässä kodinhoitotilassa kelpaa pyörittää pyykkirumbaa!

Kohteen kalustesuunnitelmista vastasi Maria.

Kodinhoitotilan kalustus jää usein keittiötä vähemmälle huomiolle. Näin sen ei kuitenkaan tarvitse mennä. Valikoimistamme löytyy paljon materiaaleja ja sävyjä, joilla luot pyykkäykselle ja kotiaskareille kauniit puitteet. Kuvassa uuden rivitalokohteen kylpyhuone, joka sai yhteyteensä tilavan kodinhoitopistee. Hietakarin mustakehyksinen suihkuseinä raitalasilla sai seurakseen pähkinänsävyiset alakaapistot ja kashmiria vetimettömiin yläoviin. Alakaapistojen vedinnupit ovat messinkiset.