Kaksi toimintoa yhdessä tilassa! Pienillä kompromisseilla 1960-luvun talon kylpytila muuttui lapsiperheen tarpeita palvelevaksi monitoimitilaksi, johon mahtuu myös pyykkipiste. 

Meillä oli ilo osallistua vuonna 1964 rakennetun talon remonttiin. Siinä missä alakerran wc on neliöiltään napakka, viereisessä kylpyhuoneessa riittää väljyyttä myös kodinhoitopisteen tarpeisiin. Annen suunnitteluavulla kalustamisessa huomioitiin monitoimitilan erilaiset käyttötarpeet.

Lapsiperheen aamuruuhka helpottuu nyt kahdella vierekkäisellä käsienpesualtaalla. Mattavalkoisten malja-altaiden malli on nimeltään Lampi, ja Silhouet Large -hanat ovat Damixan mallistoa. Allaskalusteen vaalea kompaktitaso ei kosteutta säikähdä, sillä se on materiaaliltaan vedenkestävää täyslaminaattia.

Pähkinänsävyisen kalustuksen näkyvät osat valmistimme Bella Syncron -mikrolaminaatista. Puunsyykuviointi kulkee kaapistoissa pystysuuntaan – tärkeä tyyliseikka! Vetolaatikoissa ilmeen viimeistelevät Helatukun mattamustat Button-vetimet.

Vanhan talon remontissa on mentävä vanhan talon ehdoilla, joten kompromisseille on usein tarvetta. Asiakasperheellämme oli haaveena piilottaa pyykkikone ja kuivausrumpu ovien taakse. Tämä olisi kuitenkin vaatinut paljon syvyysmittaa, ja kalusteesta olisi tullut tilan malliin nähden melkoinen möhkäle. Siispä ajatuksesta luovuttiin, ja koneet istutettiin ylös nostettuina kalustukseen. Myös kylpytilan ikkunat aiheuttivat pientä päänvaivaa, mutta asiakkaamme liimasi kekseliäästi peilit osittain niiden eteen.

Remontin keskellä asuminen ei ollut nelihenkiselle perheelle herkkua, mutta siitä selvittiin. Onnistuneen uudistuksen jälkeen kelpaa taas hymyillä.

Kohteen kalusteasennuksista vastasi oma asennustiimimme. Tutustu myös kodin remontoituun keittiöön!

Kodinhoitopiste yhdistyy kylpytilaan. Allaskalusteen materiaalina on Bella Syncron pähkinä -mikrolaminaatti. Kaksi käsienpesuallasta helpottaa aamuruuhkaa.