Hei hei hyödytön hukkatila! Oman tuotantomme mittatilausratkaisuilla hyödynnät kaikki käytettävissä olevat senttimetrit. Hygieeninen ja saumaton allastaso valmistuu kestävästä komposiitista.

Uudiskohteen wc sai koko seinän leveydeltä allaskalustetta. Tammensävyinen kaapisto on Unique Homen omaa tuotantoa ja käytimme siinä 18 mm paksua Nagano Oak -levyä. Valmistamme Turussa kalusterunkoja sekä -ovia monissa eri väreissä. Pelkästään varastovalikoimaamme kuuluu noin tusinan verran levykuoseja, joten pystymme palvelemaan myös kiireisiä kalustajia.

Yhtenäinen allastaso on valmistettu HI-MACS -komposiitista, joka on yksi niin kutsutuista Solid Surface -materiaaleista. Sillä on mahdollista luoda saumattomia kokonaisuuksia. Lämpömuovattava materiaali on hygieeninen ja myös korjattava. Sitä käytetään siksi paljon etenkin julkitilojen kalusteissa. Todennäköisesti olet nähnyt komposiittitasoja ja -altaita esimerkiksi hotellien ja ravintoloiden saniteettitiloissa.

HI-MACS -toteutuksen sävynä tässä wc-tilassa on Nebula. Myymälästämme löydät salkullisen muita herkullisia kuosivaihtoehtoja. Joukossa on myös iloisia värejä! Mallipalojen lisäksi voit ihailla myymälässämme esimerkkitoteutuksiamme, jotka havainnollistavat akryylikomposiittia isompina pintoina.

Tämän uudiskohteen kalusteratkaisuista vastasi Maria.

Räätälöity, tammikuosinen allaskaluste on Unique Homen omaa tuotantoa. HI-MACS -komposiittinen allastaso on saumaton kokonaisuus.